Галена влиза в Пееш или лъжеш тази...

След успешния старт на новия сезон на “Пееш или лъжеш”,...

ДА! Опус за циганско лято

Днес и утре температурата в София е 30 градуса, а като...

Beyonce: Live at Roseland скоро на DVD

отпечатай новината

30.11.2011 17:45 | Видян 2197 пъти

Beyonce: Live at Roseland скоро на DVD

Когато в  края на август т.г. Бионсе изнася четири поредни концерта в прочутата бална зала "Роузленд" само 3500 щастливци на вечер имат уникалния шанс да са част от спектаклите. Билетите за "тайните" концерти се продават в рамките на рекордните 22 секунди..!! Звездата превръща сцената на историческата зала в Манхатън в истински шедьовър. "New York Times" определя концертите като "потресаващо енергични и завладяващи" и "много музикантски и наелектризиращи.."

Шоуто "4 Intimate Nights With Beyoncé” или "Четири лични вечери с Бионсе" в Розуленд е изключителен момент в кариерата на звездата. Това е единственото концертно представяне на всички песни от последния й албум "4" и то пред ограничен брой публика. Бионсе е на сцената с нейната дамска формация, струнна секция, а музикалните изпълнения са прекъсвани от личните откровения на певицата към публиката за творческите й търсения, докато е записвала албума, спомени от годините преди "Destiny’s Child" и времената, когато е част от групата .
На 21 ноември в Деня на Благодарността в САЩ, DVD албумът имаше  ексклузивно издание във веригата Walmart в САЩ.

От днес, всички фенове на ар енд би кралицата, които са мечтали да бъдат на тези концерти, ще могат вече да се потопят в енергията и магията на Бионсе чрез "Live At Roseland [Еlements Of 4]".
В сряда на 30-ти ноември излиза "Live At Roseland: The Elements Of 4" на DVD формат в две версии: стандартна с пълния концерт от Роузленд (26 песни) и двойно делукс издание в лимитиран тираж. Двойното издание съдържа бонус кадри "зад сцената", 20 страници книжка и специална видео антология, включваща седем видеоклипа от албума "4". В документалния филм, включен в двойното DVD почитателите на Бионсе ще видят неиздавани досега кадри на певицата, както и различни моменти от нейния професионален и личен живот.

Освен най-новото видео на звездата “Dance For You” (включено единствено в двойното делукс издание), в телевизонния ефир е и друго видео на Бионсе  от антологията - “Party". Сингълът е шести поред от албума "4"  и е с участието на рапъра J. Cole. Във видеото, режисирано от самата певица и Алън Фъргюсен участват още сестрата на Бионсе - Соланж Ноулс в ролята на резидент DJ и Кели Роуланд.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !