Кортни Кардашиян се страхува, че...

Кортни Кардашиян прави откровено признание в...

Бързите удоволствия: лек или зависимост?

Когато сме имали тежка седмица или тежък ден, когато...

Пух посрещна лично гостите на гала премиерата на „Котаракът в чизми” 3D у нас

отпечатай новината

13.12.2011 15:00 | Видян 1531 пъти

Пух посрещна лично гостите на гала премиерата на „Котаракът в чизми” 3D у нас

След като посети Англия, Русия, Франция, Италия, Бразилия, Австралия и много други места по света, Пух, звездата от филма „Котаракът в чизми” 3D, посрещна лично гостите на гала премиерата в Mall of Sofia, сред които беше и актьорът Георги Стоянов, българският глас на Хъмпти Дъмпти.

На специално събитие с фотосесия, феновете на пухкавия Дон Жуан се снимаха с него и с подкрепата на Хюлет-Пакард България си тръгнаха с истинска снимка за спомен.

На сцената в Mall of Sofia най-малките почитатели на Пух се включиха в част от приключенията, в които техният любимец се впуска в първия си самостоятелен филм за голям екран.

Фехтовка с рапири, котешки латино танци на децата от Роберта балет и усмихнати котешки муцунки създадоха вълнуваща атмосфера преди прожекцията на филма.

Преди „Котаракът в чизми” 3D да се появи на всички 3D кино екрани за Коледа, Пух ще се отбие в още два големи български града. В Mall Galeria в Стара Загора от 11:30ч. на 17 декември и в Mall Rousse от 15:00 ч. на 18 декември. Не пропускайте да се срещнете с него!

Ако се чудите кой е този симпатяга с шапката и чизмите, ще ви кажем само, че далеч преди да се срещне с Шрек, прословутият боец, любовник и разбойник Котаракът в чизми се превръща в герой,  чиято история вече може да научите от големия екран.

Пух се впуска в приключение с отраканата Кити Лапичката и с „мозъка” на компанията  Хъмпти Дъмпти, за да спаси родния си град. Това е истинската история за Котката, Мита,
Легендата и....Чизмите.

С гласовете на любими актьори ще чуем на български и героите от филма - Пух (Стоян Алексиев), Кити (Михаела Тюлева), Хъмпти Дъмпти (Георги Стоянов), Джак (Стефан Сърчаджиев), Джил (Светлана Бонин), Имелда (Симона Нанова) и Команданте (Петър Калчев).

„Котаракът в чизми” 3D е предпремиерно в избрани 3D кина у нас от 9 декември, а официалната премиера на филма у нас е на 23 декември 2011 г. Повече любопитна информация за пухкавия приятел на Шрек може да намерите на www.KotarakatVChizmi.bg или във Фейсбук: www.facebook.com/KotarakatVChizmi.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !