Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Азисомания тресе света

отпечатай новината

27.12.2011 12:30 | Видян 2669 пъти

Азисомания тресе света

Азис вдъхнови руската дизайнерка Ирина Летто да създаде колекция дрехи с неговия лик, а скоро след нея предприемчиви търговци от необятната страна побързаха да направят и най-различни аксесоари със снимки на звездата от Diapason Records.

Хитовият изпълнител се прочу в Русия преди няколко месеца, след като стана главен участник в популярното руско тв шоу “Comedy Club” по ТНТ. Тогава водещият коментира визията му с думите, че не е в състояние да обясни на племенника си какво точно представлява. Но броени дни след това интересът към Азис нарасна лавинообразно – песените и видеата му се превърнаха в едни от най-теглените в мрежата, а руснаците буквално полудяха по изпълнителя на хита “Сен Тропе”.

Последното доказателство за интереса на руската публика към родната звезда е актуалната колекция на дизайнерката Ирина Летто – “Нежная зима”. Дамата е създала всевъзможни дрехи с лика на Азис, както редица аксесоари. Усетили, че това е печеливша формула, други търговци в Русия побързали да произведат различни аксесоари – несесери, чанти, раници, тетрадки и какво ли още не. Създавайки продукцията си обаче, никой от тях по никакъв начин не се е допитал до певеца или до неговите продуценти Diapason Records.

„Много се забавлявам от тази ситуация.”, сподели Краля на попфолка. „До скоро уж бяха притеснени как да обясняват на  подрастващите моя имидж и поведение, а сега се разхождат с T-shirt-и и якета с моя образ, а децата им носят ученически чанти и тетрадки с моя лик. Палячовци!”, коментира с усмивка ексцентричният изпълнител.

Според някои източници на информация серията облекла и аксесоари с лика на родната звезда се радва на голямо търсене не само в Русия, но и извън границите на необятната страна. Оказва се, че към продуктите с изображението на нашия певец, проявяват голям интерес и в Китай.
„Казах ви, че съм най-известния българин в света!”, лаконичен е Азис.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !