Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Краят на света или само на някои работи

отпечатай новината

09.01.2012 10:08 | Видян 2465 пъти | Гласували 2

Краят на света или само на някои работи

Със сигурност ще ви бъде интересно да прочетете ИСТОРИЯТА за новата дата, на която не маите, а учени с престиж отправиха края на света. Този път, разбирате ли, става въпрос за този 13 април, петък. Баш 13-и, петък. Един от трите за 2012 година, какъвто си имаме и точно тази седмица. Та на 13 април, ден след 50-ия юбилей на кмета на София Йорданка Фандъкова може да свърши света. Или някои неща в света. Повече подробности – на стр. 3 в новия Супер 19’.

Сред свършващите неща са няколко висши кариери в България. Едната е на хванатия за пореден път в изневяра Симеон Дянков. Първо Супер 19’ преди две години разкри авантюрата му с Ирина Велкова и въпреки всички, включително премиерски предупреждения, той не се спря. Дали не тръгва по пътя на Волен Сидеров, когото пак ние – на 17 декември 2010 г. разкрихме, че е бил хванат в изневяра от своята Капка. Подробностите са също в новия Супер 19’.

И още...Как най-лесно могат да бъдат разкрити сензационните побои над двама от висшите държавници, които отсъждат кой да вземе и кой да даде милиони в нашата страна? Отговор и на този въпрос ще намерите при нас.

Другите работи, за които разправяме са подозрителните, че са двойка не само на корта Гришо и Цветана Пиронкова, които ни прославиха на световното първенство за дуети в далечна Австралия.Пишем и за парите на Лейди Гага. Ще разберете от нас и колко хиляди чифта обувки има Селин Дион. Както и кои звезди си смениха зъбите напоследък.

Специалният ни проект е посветен на ММА – този кървав, но все по-популярен спорт, за който ви разказваме откъм ринга и откъм кухнята. Не е малко за един само брой на Супер 19’. Остава да си пожелаем по-добри новини до другия понеделник.

автор: Борис Ангелов

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !