Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Ивайло от Стар Академи гадже с Лорд Евгени Минчев?

отпечатай новината

10.01.2012 12:15 | Видян 5986 пъти

Ивайло от Стар Академи гадже с Лорд Евгени Минчев?

Странна история се случи в нощта на Иванов ден в профила на Евгени Минчев във Фейсбук.
Станалият наскоро лорд на Итън светски олигарх , пусна в ранни зори на празника снимки с певеца Ивайло Колев в твърде интересни пози . Че участникът в Евровизия е бил в дома на Евгени цялата нощ е повече от очевидно. Двамата са повече от щастливи и вероятно леко почерпени. Ивайло, който наскоро се раздели с предишната си съпруга показва образ, далеч от този по телевизии и списания. 

Странен е фактът, че няколко часа след публикуването на снимките те мистично изчезват. Ние се сдобихме със снимките по най-тактичния начин - като ги изтеглихме от профила на лорд Минчев, тъй като в
него няма ограничения. Остава неотговорен въпроса какво са правили младият певец и достолепният бизнесмен по нощите и защо Ивайло Колев е избрал компанията на Евгени за именния си ден. От снимките личи, че са били само двамата, а на една от снимките ясно се вижда как Ивайло отваря собственоръчно бутилка вино, докато Минчев е зад гърба му с бутилка минерална вода. Още по-странна е кореспонденцията им по обяд на другия ден, когато Евгени публикува друга снимка, на която се вижда диадема за коса с текст под снимката- „Ив, забрави си диадемката за коса у нас…” Малко по-късно и тази снимка изчезва, вероятно от притеснение да не се появят в медиите.

Но, късно е либе за китка, както биха казали някои, пък и как въпросната диадема е паднала, ако не е имало галене по касите.  Запитан какви са взаимоотношенията му с Ивайло Колев, Евгени отговори, че са направили купон в неговата резиденция, на който също е присъствала и приятелката на Ивайло Тони заедно с още десет души. Но защо я няма на нито една снимка, както и някой от другите уж присъствали гости. И ако е била там, как е допуснала да снима толкова интимни и красноречиви снимки…И дали ако Ивайло случайно стигне далеч в Евровизия , там няма да съзрем дългия нос или пръст или друго дълго  на Евгени Минчев. Когато предишният му фаворит Миро Каризмата спечели Пей с мен, в медиите се прокрадна мнението, че Минчев е отпуснал кесията за да угоди на тогавашния си приятел.   Ще следим развръзката отблизо.

 

 

 

 

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !