12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Бивше гадже на Лорд Минчев проси из Лондон

отпечатай новината

12.01.2012 11:45 | Видян 7389 пъти

Бивше гадже на Лорд Минчев проси из Лондон

Бившият модел Илиян Цветанов, за когото медиите писаха, че е завлякъл десетки наивници чрез мнимата си модна агенция Luxe Garde едва свързва двата края  в Лондон. Пишман модния букер се намира в покрайнините на английската столица и буквално проси от приятелите на бившия си спонсор лорд Евгени Минчев пари и контакти за да се установи там.

По време на гаджосването си, Минчев дори беше купил двуместно Порше на Илиян, което си взе след като го нарита публично. Общи познати на двамата се кълнат, че Минчев изписал най-скъпата перука за Илиян, след като той загубил косата си след нервни сривове. Близки до Slava.bg твърдят, че Цветанов опитал да продаде някои от дрънулките, които Минчев му оставил по милост, след  като смъкнал от ушите му дори диамантената обеца а от пръстите му-  пръстен с изумруд. Двамата стреснаха светските среди, когато се появиха с еднакви годежни халки- Илиян носеше халка с името Евгени и обратното.

След като хвана бившият модел да кръшка с негови приятели, Минчев оттегли финансирането на поредната си Булка беглец и го натири в родния му Плевен. Междувременно дойдоха сигнали, че Илиян Цветанов завлякъл десетки наивници чрез агенцията си с обещания за работа в чужбина и участия във филми. Самият Илиян се завърна безславно след 2 месеца в Италия, където твърдят, че е прислугвал в къщата на гей, който му обещал да го направи модел там.

След безславното си гей турне в Италия     , Илиян решил да тръгне по стъпките на батко си Евгени във Великобритания, но за разлика от него, населява покрайнините, докато бившият ватман вечеря с Ивана Тръмп, кмета на Лондон , Майкъл Болтън , милиардера Кашоги и други свои приятели в най-недостъпните честни клубове.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !