Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Йорданка и Лорд Минчев се събират за Емил Димитров

отпечатай новината

12.01.2012 12:45 | Видян 3471 пъти | Гласували 1

Йорданка и Лорд Минчев се събират за Емил Димитров

Грандамата на българския поп Йорданка Христова бе поканена от новосформирания лорд Евгени Минчев да бъде почетен гост на парти в памет на Емил Димитров. На 16 януари в шоурума за минна техника Хитачи естрадната легенда и светският олигарх ще домакинстват Един закъснял юбилей, пред точно 75 души, какъвто е новият формат на събитията на лорд Минчев.

Емил Димитров трябваше да навърши 70 години през 2010 година, но началото на кризата осуети повечето опити за концерт и други обществени събития в негова памет. Евгени Минчев привлече в организацията сина, снахата и внука на покойната звезда. Емил Димитров-син, ще предостави непоказвани кадри от живота на своя баща а синът му Мартин, ще изпее незабравимата песен Арлекино.

На сцената в ексцентричната зала ще се изяви и Марияна Попова, която записа преди време Ако си дал, а Йорданка ще изпълни Само един живот. В спор за основната песен на вечерта- Моя страна, моя България са внукът на Емил и домакинът Евгени Минчев. От Лондон, специално за партито пристига най-добрата приятелка и пиар на Шърли Беси - Лиз Бруър.

Събитието на 16 януари съвпада с издаването на поредица от компакт дискове с неиздавани или малкоиздавани песни на Емил Димитров, чиито продуцент е неговият син.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !