Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Десислава мисли да се отърве от силикона

отпечатай новината

17.01.2012 13:30 | Видян 2775 пъти

Десислава мисли да се отърве от силикона

Заради истерията с опасните силикови подплънки на водеща френска фирма, зачестиха запитванията у нас за актуалната сред родните звезди мода да застраховат силиконовите си импланти.

Преди дни някои пищни представителки на шоубизнеса като фаворитката за Евровизия Десислава намекнаха, че са готови да се разделят с имплантите си, ако това може да навреди на здравето им.

Темата е актуална и в световната преса, която гръмна с нова страховита "бомба" - същата френска фирма е "напомпала" с бицепси и релеф гърдите на голям брой мъже, които също може да имат спуквания на имплантите-менте и здравословни последствия от тези проблеми.

Първата силиконова застраховка бе преди три години. Тогава по идея на продуцента си  фолкпевицата Габриела направи прецедент - тя защити 900-кубиковия си бюст за сумата от 100 хил.евро чрез онлайн веригата на zastrahovam.com.

"Във връзка с шума, който се вдигна за този опасен силикон, имаме все повече запитвания каква точно е застраховката. Става дума за застраховка "Живот", която е за всякакви злополуки и опасности за
здравето, свързани с имплантите.

Ако силиконът се окаже опасен и може да доведе до заболяване от рак или до нетрудоспособност, застрахованият се обезщетява. Както и при пълна или частична загуба на нетрудоспособност, вследствие на проблеми с имплантите", каза още застрахователният брокер от zastrahovam.com Георги Андонов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !