Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Азис се раздели с Боби

отпечатай новината

22.01.2012 09:00 | Видян 4845 пъти

Азис се раздели с Боби

Кралят на попфолка Азис се е разделил окончателно с дългогодишното си гадже Богдан, който на галено наричаше Боби, научи Супер`19. 
 
Фолк певецът още преди година правеше опити да се раздели с тайната си любов, която така и не показа нито един път на публично място.
 
Изпълнителят дълго време пазеше в дълбока нелегалност приятеля си далеч от медиите, появявайки се на събития с различни едрогабаритни левенти.
 
Според близки на Василка, фолк певецът е хлътнал до уши в хасковския мъжага Велизар. Именно той е причината да се стигне до изгонването от семейното ложе на Богдан.
 
Подобна злощастна съдба преди време сполетя и Ники Китаеца, с когото певеца дори сключи неофициален брак.
 
Богдан засега държи рекорда по съжителство със звездата. Бившият любим на Азо, вече трескаво търси квартира в центъра на София около района на НДК.
 
Боби напоследък не спира да излиза по нощните барове на столицата, а човек на Супер`19 го засече неотдавна в актуалния клуб Текила.
 
Според мълвата, той се похвалил пред приятели, че вече има нови оферти от богати и красиви господа, с които по-лесно ще превъзмогне раздялата си с Костинбродския славей.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !