Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Камелия с взривяващо шоу и 9-членен духов оркестър

отпечатай новината

27.01.2012 17:15 | Видян 4280 пъти

Камелия с взривяващо шоу и 9-членен духов оркестър

Камелия е сред малкото дами в родния шоубизнес, които се отличават не само със специфична харизма, но и с цялостно сценично присъствие, което се помни дълго.

Певицата открай време умее да провокира истински, но по-важното е, че на нея ú отиват различните ексцентрични превъплъщения. През изминалата вечер, сексбомбата на родния попфолк събра очите на гостите в столичния The Cotton Club с неподражаемото си и провокативно сценично шоу.

За първи път топ-звездата на “Пайнер” представи пред феновете си своето ново шоу, включващо 9-членен духов оркестър. Младите музиканти от математическата гимназия в град Монтана взривиха страстите с най-големите балкански хитове, сред които звучаха “Калашников”, “Буба Мара”, “Месечина” и др.

Мъжката половина в заведението не сваляше очи от изваяната фигура на Камелия, подчертана с прилепнала по тялото й дълга черна рокля, акцентираща на прелестите й.

Изпълнителката на „Еротика“ е на 40 години, но за пореден път доказа, че може да сложи в малкия си джоб много 18-годишни девойки,  а хитовете й накараха всички да пеят заедно с нея до сутринта.

За най-големите купонджии звучаха “Манастир”, “Оставяш петна”, “Целувай ме”, “Луда по тебе”, а за финал “Залеза и зората”.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !