Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

"Кастинг" стартира на 6 февруари в ефира на БНТ1

отпечатай новината

30.01.2012 15:15 | Видян 2493 пъти

Боряна Пунчева и Мариан Вълев, Димитър Коцев – Шошо и Снежина Петрова ще са асистенти на младите таланти в риалити проекта на БНТ „Кастинг”

БНТ избра финалистите за най-новия си риалити формат „Кастинг” – как стана зрителите ще видят в ефира на БНТ1, на 6 февруари от 20.45 ч. Повече от 5 000 души в пет града в страната се състезаваха за шанса да влязат в следващия сериал на Националната медия.

На 6 февруари в специално издание само зрителите на БНТ1 ще видят емоциите, които предизвикаха кастингите в страната, ще разберат кои са всички фази, през които ще преминат участниците, ще се срещнат с истинските звезди на българското кино, спечелили кастинги за български и чужди продукции и ще имат реалния шанс да надникнат зад кулисите на шоуто.

На 6 февруари ще стане ясно още кои са хората в звездното жури, които ще направят съдбовния избор и ще променят живота на един от избраните. Как ще гласуват зрителите и журито и кое ще е решаващо при избора на победителя, който ще спечели голямата награда – роля в новия сериал на БНТ.

Професионалната подготовка на финалистите е поверена на две двойки асистенти – двама режисьори и двама актьори: Боряна Пунчева, режисьор и ръководител на СТФ „Екран”, и любимецът на зрителите от сериала „Под прикритие” - актьорът Мариан Вълев.

Режисьорът Димитър Коцев –Шошо и актрисата Снежина Петрова. Това са професионалистите, които имат трудната задача в рамките на два месеца да подготвят участниците за най-вълнуващото телевизионно приключение.

Зрителите ще видят задачите, които предстоят на участниците в риалитито и етапите, които ще преведат телевизионната аудитория през историята на българското кино.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !