М. Бакалова с главна роля в US комедия

Актрисата Мария Бакалова получава главна роля в бъдеща...

Сашо Кадиев игроман зарибен по Dota 2

Синът на Катето Евро, Сашо Кадиев обяви в Instagram, че...

Корпус за бързо реагиране впечатли зрителите на тест-прожекцията

отпечатай новината

31.01.2012 13:30 | Видян 1820 пъти

Корпус за бързо реагиране впечатли зрителите на тест-прожекцията

„Задължително трябва да се гледа”, казват 61% от първите 100 души, които имаха удоволствието да изгледат първи българската комедия „Корпус за бързо реагиране”. Зрителите, бяха избрани на случаен принцип чрез томбола и имаха възможността да се насладят първи на кинолентата. Непосредствено след прожекцията късметлиите попълниха анкетни карти, с които оцениха качеството на филма.

Целта на предварителната среща с публиката беше да се провери доколко виждането на екипа съвпада с неутралното мнение на посетителите. След прожекцията стана ясно, че според 77% от тях няма сцена, която не биха сложили във филма, ако са на мястото на режисьора. Резултатите от проведената анкета са показателни за добре свършената работа на екипа. Над 65% от публиката намират филма за много забавен, а 85% са категорични, че няма нито една сцена, която да им се е сторила скучна по време на филма.

На предварителната прожекция на „Корпус за бързо реагиране“ присъстваха режисьорът Станислав Дончев – Стамбата, продуцентите от ПРО ФИЛМС както и главните актьори в лентата – Васко Мавриков, Евгени Будинов, Ивелин Найденов и Стойко Пеев. Те също гледаха комедията за първи път и споделиха, че са много щастливи от резултата. За всички, които имат участие в създаването на филма, е важно именно публиката да бъде първият критик на работата им.

Официалната премиера на „Корпус а бързо реагиране” е на 2 март.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !