Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Меси се кандидатирал за зет на Ицо?!

отпечатай новината

06.02.2012 11:00 | Видян 3469 пъти

Меси се кандидатирал за зет на Ицо?!

Новината за една потенциална световна заварка излезе на бял свят вчера. Голямата дъщеря на най-великия български футболист за всички времена Христо Стоичков – Михаела, обяви, че суперзвездата на Барселона Лионел Меси е поискал телефона й.

„С Меси имаме отлични отношения. Когато се запознахме, той ме попита: Може ли да ми дадеш своя телефон, защото аз нямам приятели...”, заяви 23-годишната брюнетка по Нова тв вчера. Мика, както я наричат близките й, се завърна в България, след като скъса с гаджето си – автомобилния пилот от GP2 Дани Клос, и ще прави тв предаване у нас. „Случвало се е да излизаме с Лионел Меси, Жерар Пике и други играчи на Барселона, но никой не е писал, че сме гаджета”, каза наскоро тя.

"Избягах от Испания! За никого не е тайна, че имах дълга връзка с Дани Клос и имах нужда от време, за да ми размине. Три години бяхме заедно, достатъчно е. Засега съм си в България. Дойдох за Коледа със семейството ми с едно куфарче, за една седмица и останах. Така се получава, че сега моята приятелка ми праща дрехите от Испания", споделя още Мика.

“Ако паднеш – стани, ако боли – ще мине”. Това е мъдростта, която г-ца Стоичкова приема като най-ценен съвет от легендарния си баща. Тя разказа и още неща за семейството и престоя си у нас. “Свикнала съм да развеждат мама и татко, да ми приписват разни братя и сестри от други бракове на баща ми. Въобще не им обръщам внимание, ние държим на семейството и приятелството си”, отсече Михаела по Нова тв.
“Той е страхотен баща. В България винаги ще има особено отношение към мен, а в Испания не е така. Когато започнах работа там в радиото и телевизията, се представих само като Мика. Когато ме взеха, ме попитаха: Защо не каза, че си дъщеря на Христо Стоичков? Трябваше да им обясня, че искам да ме вземат заради самата мен, а не заради него”, допълни още тя.

За малката щерка на Стоичков – Христина, у нас се знае твърде малко. Тя живее с майка си Мариана в Испания.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !