Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Бербатов подписва с Юнайтед

отпечатай новината

07.02.2012 12:00 | Видян 2113 пъти

Бербатов подписва с Юнайтед

Димитър Бербатов ще продължи договора си с Манчестър Юнайтед за още годинa и по този начин ще прекрати всякакви слухове за бърза раздяла с клуба. Нападателят ще бъде свободен агент през лятото, ако не бъде задействана клаузата в договора му. Точно това смятат да направят “червените дяволи”, пише “Сън”.

31-годишният Бербатов бе желан от ПСЖ и бившия си клуб Байер Леверкузен през зимата. Юнайтед обаче дадоха да се разбере, че ще разчитат на българина, чийто агенти вече движат продължаването на договора му чрез тази клауза, която бе внедрена при преминаването на нападателя от Тотнъм на “Олд Трафорд” през 2008 година за 30.75 млн. паунда.

Според “Сън” Бербатов няма да получи увеличение на заплатата си, която в момента е 100 000 паунда седмично. “Червените дяволи” пробват да ограничат разходите си. Мениджърът на клуба сър Алекс Фъргюсън е разговарял в последните две седмици с Бербатов и му е обяснил, че е важна част от състава и иска да разчита на него.

През следващия месец договорът трябва да бъде завършен, като в момента се обмисля единствено откупната клауза, която ще бъде около 8 млн. паунда. Имаше дори слухове, че Берба ще бъде ползван като разменна момента за привличането на плеймейкъра на Тотнъм Лука Модрич.

В същото време съотборникът на Бербатов – Хавиер Ернандес обеща на Манчестър Сити борба за титлата до края. Мексиканецът е на мнение, че равенството 3:3 с Челси в неделя ще помогне много на “червените дяволи”. Чичарито успя да изравни резултата в края на срещата с глава, след като Юнайтед изоставаше с 0:3 в резултата.

“Дори и в такава трудна ситуация, ние никога не се предаваме и никога не приемаме възможността, че можем да загубим. Продължаваме да се борим до последната минута и след като вкарахме третия гол, искахме дори да спечелим.

Това показва колко силен е нашият отбор. Мениджърът ни иска да печелим винаги и с поведението си подсказва това. Той винаги прави атакуващи смени, защото гони позитивни резултати. Именно поради тази причина в края на сезона се борим за титлата”, каза Чичарито.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !