Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Теди Велинова за манекенките и милионерите

отпечатай новината

11.06.2008 14:06 | Видян 29888 пъти | Гласували 3

Теди Велинова за манекенките и милионерите

Теди няма нужда от представяне, защото е един от най-популярните бг модели. Тя не крие, че скоро ще навърши 30, което й дава 16-годишен стаж. Точно толкова е и възрастта на девойките, с които и в момента делят подиума, смее се тя. С тази разлика, че Теди продължава да бъде едно от най-харесваните лица от дизайнерите в България.

Вярно ли е, че добрите модели в България правят около 5 000 лева на месец? Това в действителност е може би дохода на една манекенка за година, но не и за един месец. Е, ако се снима в някакви реклами или работи в чужбина, може и да успее да ги спечели за месец, но едва ли.

Може би това обяснява силното привличане между манекенките и милионерите? Е, има и такива случаи. И аз имам приятелки, които по цял ден седят по кафетата и се оплакват, че няма какво да работят и е зле положението. Според мен истината е, че девойките, които очакват някой друг да ги издържа, а те да не правят нищо просто са мързеливи. Не намирам друго обяснение.

Ти как си решила дилемата футболист или милионер? Гаджето ми е доста по-малък от мен и заедно с брат има интернет фирма. Не е футболист, не е и милионер. Аз съм доста независима и не обичам да ми се помага. Гордея се, когато вляза в магазин и мога сама да платя за това, което ми харесва. Искам да постигна нещата без чужда помощ в този смисъл. Откакто съм започнала да работя като модел, което беше на 14 години не съм молила дори родителите ми за пари. Имала съм моменти, когато се е налагало да пътувам с градския транспорт или да ходя пеша и не съм можела да си позволя да ходя по заведения, но това е без значение. Знам две и двеста и не се депресирам, когато нямам възможност да си позволя определен стандарт.

Не ти ли се е случвало някое гадже да иска да ти помогне с пари или скъп подарък? Случвало ми се е. Един от бившите ми приятели ми помогна, когато си купувах колата и ми услужи с част от парите. Когато се разделяхме, аз му предложих да я задържи, макар че и аз бях дала пари за нея. Той обаче не пожела да я вземе. Докато ми се е случвало веднъж бивш приятел да постави въпроса колко пари е похарчил покрай мен и се заклех никога да не бъда поставена в подобно положение. Много е унизително за жената, но е още по-унизително за мъжа.

Разкажи ни за сегашния си приятел. Той е на 22 години и с него се чувствам 100 % жена. Грижи се за мен, не ми позволява да вдигна нещо, не дава дума да стане да платя аз някоя сметка и ме обсипва с подаръци. Без повод прави разни неща, като например да се появи с огромен букет или като последния път, когато дойде на свети Валентин с плюшено сърце, което е голямо колкото спалнята ми. Най-хубавото е, че е много горд с мен и за него аз съм най-голямата красавица на света. За разлика от другите ми приятели той споделя много с мен за проблемите си, за работата си, за намеренията си и търси и се вслушва в моето мнение. Повечето мъже в България не са такива и аз още се изненадвам от време на време от това отношение.

Заедно ли живеете? Не, ние сме заедно само от година и половина. Засега аз си живея в моя апартамент, а той – в неговия. Въпреки това прекарваме доста заедно, а напоследък най-вече си седим вкъщи, защото и двамата работим и се уморяваме много.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !