Откраднаха кучета на Лейди Гага и...

Две от кучетата на американската певица Лейди Гага бяха...

За първи път от 50 г. цели 366 филма...

Общо 366 продукции имат шанс да получат номинация за...

Теди Велинова за манекенките и милионерите

отпечатай новината

11.06.2008 14:06 | Видян 25268 пъти | Гласували 3

Теди Велинова за манекенките и милионерите

Теди няма нужда от представяне, защото е един от най-популярните бг модели. Тя не крие, че скоро ще навърши 30, което й дава 16-годишен стаж. Точно толкова е и възрастта на девойките, с които и в момента делят подиума, смее се тя. С тази разлика, че Теди продължава да бъде едно от най-харесваните лица от дизайнерите в България.

Вярно ли е, че добрите модели в България правят около 5 000 лева на месец? Това в действителност е може би дохода на една манекенка за година, но не и за един месец. Е, ако се снима в някакви реклами или работи в чужбина, може и да успее да ги спечели за месец, но едва ли.

Може би това обяснява силното привличане между манекенките и милионерите? Е, има и такива случаи. И аз имам приятелки, които по цял ден седят по кафетата и се оплакват, че няма какво да работят и е зле положението. Според мен истината е, че девойките, които очакват някой друг да ги издържа, а те да не правят нищо просто са мързеливи. Не намирам друго обяснение.

Ти как си решила дилемата футболист или милионер? Гаджето ми е доста по-малък от мен и заедно с брат има интернет фирма. Не е футболист, не е и милионер. Аз съм доста независима и не обичам да ми се помага. Гордея се, когато вляза в магазин и мога сама да платя за това, което ми харесва. Искам да постигна нещата без чужда помощ в този смисъл. Откакто съм започнала да работя като модел, което беше на 14 години не съм молила дори родителите ми за пари. Имала съм моменти, когато се е налагало да пътувам с градския транспорт или да ходя пеша и не съм можела да си позволя да ходя по заведения, но това е без значение. Знам две и двеста и не се депресирам, когато нямам възможност да си позволя определен стандарт.

Не ти ли се е случвало някое гадже да иска да ти помогне с пари или скъп подарък? Случвало ми се е. Един от бившите ми приятели ми помогна, когато си купувах колата и ми услужи с част от парите. Когато се разделяхме, аз му предложих да я задържи, макар че и аз бях дала пари за нея. Той обаче не пожела да я вземе. Докато ми се е случвало веднъж бивш приятел да постави въпроса колко пари е похарчил покрай мен и се заклех никога да не бъда поставена в подобно положение. Много е унизително за жената, но е още по-унизително за мъжа.

Разкажи ни за сегашния си приятел. Той е на 22 години и с него се чувствам 100 % жена. Грижи се за мен, не ми позволява да вдигна нещо, не дава дума да стане да платя аз някоя сметка и ме обсипва с подаръци. Без повод прави разни неща, като например да се появи с огромен букет или като последния път, когато дойде на свети Валентин с плюшено сърце, което е голямо колкото спалнята ми. Най-хубавото е, че е много горд с мен и за него аз съм най-голямата красавица на света. За разлика от другите ми приятели той споделя много с мен за проблемите си, за работата си, за намеренията си и търси и се вслушва в моето мнение. Повечето мъже в България не са такива и аз още се изненадвам от време на време от това отношение.

Заедно ли живеете? Не, ние сме заедно само от година и половина. Засега аз си живея в моя апартамент, а той – в неговия. Въпреки това прекарваме доста заедно, а напоследък най-вече си седим вкъщи, защото и двамата работим и се уморяваме много.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !