Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Азис – новият Купидон

отпечатай новината

10.02.2012 11:45 | Видян 3913 пъти | Гласували 1

Азис – новият Купидон

Азис подготвя специален поздрав към всички влюбени по повод наближаващия Свети Валентин. Досега нито един изпълнител не се е сещал за подобна инициатива, но звездата на Diapason Records както винаги успява да изненада всички с нестандартните си идеи.

Краля на провокацията до последно пази в тайна сюжета на видеото, но малцината успели да зърнат лентата, са на мнение, че става дума за шокиращо обръщение към цялата нация. Клипчето е направено само за интернет пространството и най-вече за хилядите фенове на хитовия изпълнител в социалната мрежа facebook.

За снимките изпълнителят на тоталния хит „Сен Тропе” се доверил изцяло на модна агенция Red Models – същите, които наскоро заснеха и фотосесията му с татуировката на бедрата. Във провокативното видео, което ще се появи във виртуалното пространство в Деня на влюбените, взимат участие непознати в публичното пространство лица от същата агенция. Със сигурност те тепърва ще набират популярност на медийния пазар. Азис отдавна е доказал дарбата си да открива нови таланти, превръщайки ги в звезди за отрицателно време.

Видеото е заснето от фотографа на Red Models – Стефан Стоянович, станал известен като „голия майстор на обектива” след сесията с ексцентричния певец. По време на снимките Краля, който позирал по-оскъдно облекло, успял да съблече и топфотографа, за да се чувства по-комфортно.

Очаквайте новото превъплъщение Азис в образа на новия Купидон на 14 февруари – Денят на Влюбените!

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !