Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Андреа и Десислава триумфираха на наградите Mr. Big

отпечатай новината

10.02.2012 16:30 | Видян 5596 пъти | Гласували 1

Андреа и Десислава триумфираха на наградите Mr. Big

Наградите на най-четеното мъжко списание, Mr. BiG, преминаха в стила на Февруари – любов и емоции. Гостите станаха свидетели на истинска вечер на Оскарите.

По червения килим пред клуб Night Flight преминаха видни български и чужди знаменитости в целия си блясък.

Шоуто бе открито в класически стил, с уникална хореография на „Софийска Опера и Балет“, под звуците на легендарния Андреа Бочели. Български цирк на сцена бе подготвил специален подарък за Mr. BiG - спиращо дъха акробатично изпълнение.

Водещите на събитието, Гери Гочева и Драгомир Драганов, задържаха вниманието на присъстващите с многобройните изненади, които сценария криеше.

А и как иначе, спектакъла бе поверен в професионалните ръце на Силвестър Лoлов и Мария Бонева. Публиката танцуваше в ритъм с изпълнението на Златка Димитрова и “Bird Cage Show” на Валентин Кулагин, а зрелищна мултимедия придаде още по-голям блясък на събитието. По-смелите влязоха в атака с Jagermeister, което допринесе за прекрасното парти настроение.

Наградите започнаха с номинации за „Светска личност на годината” според Gossip, като наградата бе връчена на Биляна Йотовска. Тя, заедно с останалите момичета от “Secret Garden Show” изнесоха най- сладкото изпълнение на вечерта.

За никой не остана тайна, че половинката й, Митко Димитров, е един от най-големите й фенове! За „Най-добро парти на годината” (според Хайлайф) бе наградена Лора Караджова. Веднага след това, тя зарадва публиката с изпълнение на песента си “Спуснати завеси”, при вдигнати такива.

А Део искрено й се радваше през цялото време! Mr. BiG даде много специални награди, като две от тях бяха за “Най-лоялен партньор на годината”- Leopard Trading и водка Bolshoi, последвани от “Най-добра корица на годината” - Десислава. Главните “виновници” за прекрасната корица са фотографката Велислава Каймаканова и стилист Гергана Гочева.

Станислав Недков, Стъки, бе награден за “Mr. BiG на годината”. Организаторите от NG Partners успяха да го развълнуват с песента “Св. Георги” и с пожелания за бъдещи успехи.

В духа на партито, дойде време и за парти награди, които отидоха при: “Парти на годината”- Златка Димитрова и клуб Mascara, “Парти звезда на годината”- Биляна Йотовска и клуб Playhouse, “Най-гледано парти в интернет”- клуб Histeria и “Най-секси мамче” - Деси Зидарова. Андреа и Кубрат Пулев бяха наградени за “Най-успешна двойка на 2011”, а наградата им връчи Илиян Данев, event manager на Best Man.

Сред гостите дошли да уважат събитието бяха забелязани собственичката на Max Agency, Катя Дюлгерова, която се забавляваше в компанията на прекрасните модели от агенцията.

Футболната съпруга Асдис се наслаждаваше на грандиозната програма заедно с “Голямата уста” Руслана Попова,. Спортните среди бяха представени от автомобилния състезател Жоро Танев и каскадьорa Калин Керин, придружаван от очарователната си съпруга.

Мис България 2002, Ивайла Бакалова, също бе дошла да подкрепи приятелите си от Mr. BiG и през цялото време се радваше на мъжко внимание.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !