Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Поли Хубавенска: Подготвям ново парче с DJ Стан Колев

отпечатай новината

16.02.2012 15:15 | Видян 3968 пъти

Поли Хубавенска: Подготвям ново парче с DJ Стан Колев

Певицата Поли Хубавенска, с която съвсем скоро световноизвестният български DJ Стан Колев направи съвместно ethno house парче, бе гост в сутрешния блок „Сутрин с ББT” днес (16ти февруари).

Поводът за поканата бе музикалният проект Mantra, в който Поли изпълнява вокалите, а ритъмът е плод на съвместната работа на DJ Стан Колев и DJ Матън Каспи.

Песента успя да влезе в топ 50 в сайта за музика www.beatport.com и продължава да бъде теглена от стотици фенове на progressive house звученето.

В студиото на ББТ Поли разказа повече за съвместната си работа с българския DJ. „Винаги съм си мислела, че примесването на българска народна музика с различни други стилове, би довело до един наистина интересен ефект”, каза Поли.

Тя допълни, че работата на Стан Колев досега потвърждава това мнение, имайки се предвид всичките успешни ethno house парчета, които е издал до момента.

По думите й това е нещото, което професионално е обединило нея и българския DJ. „Идеята за Mantra дойте от DJ Стан Колев.

Заедно с DJ Матан Каспи решиха да ме включат в парчето, в което пея две песни от шопския край на България”, разказа още певицата.

В студиото Поли увери водещия Диян Колев, както и зрителите, че няма нищо вярно в това, че младите в България не слушат народна музика.

По думите й, подобни на Mantra проекти потвърждават, че има връщане към традицията, към типично българското. „Завърших народно пеене, но винаги съм си мислела, че осъвременяването на звученето на тази музика може да я върне обратно към вниманието на аудиторията.

Ето защо планувам още съвместни проекти от този род заедно със Стан Колев, други известни DJ-и, както и с един български хип-хоп изпълнител”, загатна Поли.

Тя не издаде имената им, но каза, че нещата, които се плануват, определено няма да обегнат вниманието на феновете!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !