Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Боби на Азис заби ново гадже, певецът беснее

отпечатай новината

24.02.2012 11:15 | Видян 8297 пъти

Боби на Азис заби ново гадже, певецът беснее

Екс любимият на чалга кралят Азис, Богдан има нова тръпка, научи Супер 19' от клюкари, които обикалят столичните клубове. След като Костинбродския славей изостави дългогодишното си гадже, Боби се изнесе на квартира в центъра на София и тръгна да вършее из актуалните заведения на столицата.

От скоро той има и нова тръпка, твърди светската мълва. Новото му гадже е от заможен софийски род, винаги е облечен в маркови дрехи и е ВИП-гост на по-тузарските партита в София. Той отдавна бил хвърлил око към екс-гаджето на Азо и сега му се отдала възможност и да го свали. Говори се, че дори ще зарадва Боби със скъп автомобил, с който да се движи свободно из софийската обител.

Новата двойка не спира да излиза и да се забавлява до последно, а според клюката Азис не преставал да бълва змии и гущери по адрес на новите любовници. Той от своя страна също демонстрирал стандарт и не спирал да се хвали, че новият му Велизар го засипвал със скъпи дарове. Последно фолк изпълнителят се похвали с последен модел на скъпарски телефон Верту, който бил обсипан със скъпоценни камъни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !