Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Признаха Азис за крал

отпечатай новината

21.02.2012 09:30 | Видян 3288 пъти | Гласували 1

Признаха Азис за крал

Илиян Никълъс е един от най-обсъжданите модели в последно време. Занимава се с мода от осем години, през 2009 г. Илиян е бил "Best Child Model of the World", а през 2011 световно списание го определи като един от най-красивите модели в света, но освен като модел Илиян се изявява и като певец и актьор.

В момента работи по новата си песен и по още две роли в театъра, в който играе. Въпреки успехите си името му нашумя покрай няколко скандала, в които беше забъркан.

Илиян признава, че хората от които се учи по пътя на успеха са именно едни от най-скандалните лица в медийното пространство.

"За мен Мадона е велика, тя олицетворява всичко, което трябва да бъде един артист, тя показа на света какво е шоу. Не по малко харесвам Ейми Уайнхаус и Парис Хилтън, те са двете крайности, Уайнхаус е признат талант, Хилтън е заклеймена като бездарна. Трябва обаче да признаем че можеща или не, Парис е рядко срещано явление, хората обичат да я мразят, а аз обичам да я обичам, обичам музиката и, има много приятен глас, обичам и стилът и. От Българските знаменитости няма много имена, които си заслужава да бъдат споменати, признавам Лили Иванова и Азис. Колкото и да го плюят Азис е едно от най-ярките имена от Българската сцена, бих го нарекъл Българската Мадона, краля на шоуто в страната ни."

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !