Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Уитни остави всичко на дъщеря си

отпечатай новината

08.03.2012 10:45 | Видян 3315 пъти

 Уитни остави всичко на дъщеря си

19-годишната дъщеря на Уитни Хюстън – Боби Кристина се оказа единствен наследник на певицата. В завещанието си поп дивата е посочила като единствен наследник на нейното имущество детето си.

Любимката на цял свят, го напусна внезапно на 11 февруари нелепо. Тя бе открита във вана в хотелска стая в Бевърли Хилс.

„Давам всичко – покъщнина, облекло, лични вещи, бижута и автомобили, както и всички застрахователни полици, на единствената ми дъщеря”, пише 48-годишната Хюстън в завещанието си.

То е изготвено и подадено в Атланта на 3 февруари 1993 г., един месец преди да се роди Боби Кристина. Завещанието е изменено на 14 април 2000 година, пише "Всеки ден".

Боби Кристина ще може да се възползва от наследството, едва когато стане на 21, а именно през 2014 година.Уитни не оставя нито стотинка на бившия си съпруг Боби Браун, който бе превърнал живота на певицата в ад.Семейството на певицата, което дори не искаше бившия на погребението на Уитни, имаше подозрения, че той иска да се домогне до богатството й.

снимка: бта 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !