Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Три години затвор за сина на Кристина Димитрова

отпечатай новината

08.03.2012 13:30 | Видян 7850 пъти | Гласували 1

Три години затвор за сина на Кристина Димитрова

Първородният син на певицата Кристина Димитрова - Митко, ще лежи в немски затвор.   Отрочето от първия й брак с агент Тенев е осъдено на 3  години и половина лишаване от свобода по обвинение  за източване на банкомати и кредитни измами. Новината за  присъдата  му гръмна  вчера   от седмичника "Торнадо",  но  Митко, или Джими, както е  прякорът, има славата на голям гамен в България отдавна.

Известните  родители на 29-годишния  младеж всячески се  опитват да  скрият  историята.  И Кристина Димитрова, и агент Тенев  не  вдигаха мобилните си телефони, а пред приятелите си са коментирали откъслечно, че Митко никога не се е занимавал с престъпна дейност, пише "Всеки ден".

По-близките им обаче са категорични, че новината им е дошла като гръм от ясно небе, защото те наистина не били наясно какво върши синът им зад граница. Наскоро дори певицата се похвали, че Митко има проспериращ бизнес   в   Германия,   но така и  не уточни  какъв точно е той.

Защитата на Тенев-младши  е успяла да издейства минимална присъда, въпреки че  за подобни обвинения немският съд е крайно суров.

Митко дори ще лежи при облекчен режим. За разлика от майка си и баща си големият син не обича обективите и страни от  медийното  пространство. Една от малкото му изяви беше преди година, когато с Димитрова дадоха съвместно интервю.

Певицата сподели, че редовно бъркат синовете й  за нейни гаджета. За Митко пък разказа, че когато е бил малък, той бил много ревнив към нея.

Другият й син -- Мартин, който е плод на любовта й с футболиста Георги Димитров, бил по-свит от Митко. Те никога не били страдали от това, че са от различни бащи, защото тя успявала да поддържа прекрасни отношения с мъжете си. С Иван Тенев до ден днешен са много близки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !