На финала на Сцена на кръстопът...

Публика и артисти затвориха последната страница на...

Киро бърка Алгафари с Халваджиян

"Разговор между баща ми Нидал Алгафари и Кирил Петков...

Баровците Самуилови се скриха след инцидента в "Текила"

отпечатай новината

21.03.2012 16:45 | Видян 8641 пъти | Гласували 1

Баровците Самуилови се скриха след инцидента в

Името на един от най личните   ергени   на републиката не за първи път попада в медиите Премиерата е на 19 март 2008  г. -точно  преди  4 години, когато  Пловдивският административен съд решава да допусне използването на данъчна и осигурителна информация за Младен Самуилов и неговите родители по молба на директора на областната полиция в Пловдив.

"Искането е във връзка с писмо на Върховната касационна прокуратура и се основава на факта, че в сектор "Икономическа полиция" е възложено извършването на  предварителна проверка с оглед престъпление по чл. 225 и сл. от Наказателния кодекс по преписка № 564/2008 г.на  Окръжна  прокуратура -Ппопдив, образувана по изпратена по компетентност преписка № 5772/2007 г. по описа на отдел 01 на Върховната касационна прокуратура", четем в съответния документ. Как се развива историята по-нататьк не е ясно, но тя така или иначе

не придобива особен отглас

За разлика от случая на 2 март тази година, когато пред популярната софийска дискотека "Текила" намери смъртта си полицаят Цветан Младенов.

В показани от bTV кадри от охранителна камера на заведението на жълтите павета точно срещу
арпамента се вижда, че той е повален на земята с 3 удара от бодигарда на Младен Самуилов. Срещу телохранителя на олигархичния син вече се води дело.

Неговото първо заседание беше в петък и мярката за неотклонение  - задържане под стража, на якото момче от Куртово Конаре не беше вдигната.

Напротив, прокурорът сподели с медиите, че вероятно ще се наложи промяна към по-тежко в обвинението срещу Цветан Петров за

убийство по непредпазливост

"Ще бъдем безкомпромисни по случая със столичния полицай Цветан Младенов, който пострада тежко след побой пред столичен бар и след дни почина в болница", каза във Велико Търново министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

"Ще стигнем докрай, независимо дали има мотив за поръчка, или е инцидент, който е възникнал вътре в самото заведение по някаква причина", категоричен е той.

Близките на загиналия, по-точно неговата вдовица, твърдят, че синът на петролния бос Георги Самуилов - Младен, е изпратил охранителите си да го пребият.

Според тях той е поръчал побоя, тъй като се подразнил, че полицаят се закача с приятелката му. Пред съда обаче арестуваният за нападението Цветан Петров заяви, че имал сблъсък с полицая на футболен мач и искал
да му отмъсти.

Странно, но собственият му адвокат пък отрече такава версия за предварителна история между двамата адаши.

"Трябва да се поработи допълнително, за да отпаднат всякакви съмнения или ако има някакви допълнителни обстоятелства, довели до този тежък инцидент", обясни Цветан Цветанов. За твърденията, че

убийството е по поръчка на Младен Самуилов

Цветан Цветанов каза, че не извежда, нито отхвърля подобна версия. "Ще бъдат разпитани всички лица, които са имали отношение към инцидента и във вечерта, когато е станало" коментира той.

Според мнения на очевидци, изказани в интернет форумите, 4 часа текъл спорът между компанията на Самуилов, в която той не бил единственият олигархичен син, и Цецо Полицая. Свидетелите говорят за "псуване и дърпане".

Като ябълка на раздора се очертава топмоделката от близкото минало Руми Пеева, която е приятелка на Младен Самуипов. Цялата

олигархично фамилия е под стрес

Заради напрежението, породено от медийния интерес към инцидента, Самуилови или са с изключени телефони, или не ги вдигат, ако случайно го сторят, затварят веднага, щом чуят гласа на онзи, който и търси, показа експеримент на "Всеки ден".      

За коментар не може да бъде намерена и самата Руми Пеева. Красавицата не просто е изключила телефона си. Тя дори е изтрила своя фейсбук. На едни тази нейна постъпка говори за гузност, на други-за нежелание да  се излага на незаслужено обществено порицание, каквото изригва от форумите.

Въпреки че беше в житейски сериал "Женени с деца", и то не с кого да е, а с футболиста на "Левски" Джон Ингъпс, от когото са хлапетата й,

Руми се свързва в медиите с не един и двама видни българи

Опасните й връзки са често коментирана тема в елита. Говори се, че преди да се хване със сина на Георги Самуилов, тя е била и с наследничка на алкохолен бос.

Не споменаваме името на момчето, понеже вече е семейно. Преди около 3 месеца тя откри и своя бутик за бижута "Джуълъри бокс".

На партито по този случай се събраха доста елитни гости, но и някои познати от криминалните хроники лица, като например митичният Ники Пилето.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !