Първо правило на българската...

Първо правило на българската политика: едно е да не...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell's...

Шеф Виктор Ангелов напусна Hell’s Kitchen....

Слави вдигна кръвно в ефир

отпечатай новината

29.03.2012 12:15 | Видян 3050 пъти | Гласували 1

Слави вдигна кръвно в ефир

Слави Трифонов едва успя да овладее нервите си в ефир, след като изненадата му за Аня Пенчева претърпя пълен провал. Във вторник вечер звездата седна на диванчето на Дългия по случай Деня на театъра.

Водещият беше решил да осъществи телефонна връзка с нейна близка приятелка, живееща
от дълги години във Франция.
Поради технически причини обаче разговорът се провали и въпреки опитите на екипа да набира многократно номера на Анината дружка, Пенчева дори не успя да си каже „здрасти" с нея.

Заради публичния резил и пред актрисата, и пред зрителите Слави направо полудя. Дългия „излезе от кожата си" и се чудеше как да се овладее, за да продължи интервюто с гостенката си. Учиндолецът се изпоти и целият почервеня. От ярост той не се свърташе на стола си и понечи да тръгне към камерата, за да се обърне към приятелката на Аня.

„Ама какво правя и аз, Мадлен не може да ме види. Нали само по телефона уж трябва да ме чува!", крещеше като в транс водещият.

Дори колегите му от „Ку-ку бенд" не успяха да замажат издънката. Музикантите наблюдаваха ужасени поведението на шефа си, представяйки си какво ще се случи след финала на шоуто. Наистина след   злополучното предаване съмненията им бяха потвърдени - Слави крещял истерично на редакторите и техниците как са могли да провалят изненадата.

Дългия се заканил, че ще глоби виновниците за случката, след което напуснал бесен сградата на Би Ти Ви.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !