Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Тони Стораро – Изпълнител No 1 на радио Романтика

отпечатай новината

30.03.2012 11:00 | Видян 2428 пъти

Тони Стораро – Изпълнител No 1 на радио Романтика

Снощи в столичния клуб Night Flight за пети пореден път бяха раздадени Любовните музикални награди на радио Романтика. В една от най-престижните категории – Любовен изпълнител на годината, приза получи Тони Стораро.

Звездата на Diapason Records, който винаги е бил сред любимците на слушателите на Първото любовно радио в София, тази година успя да спечели трайно място в сърцата на всички с песента си „Мъртва си за мен”. Неговият проект оглавяваше класацията „Романтика Топ 10” повече от месец. Ето защо съвсем заслужено Големия Тони получи наградата в една от най-престижните категории – Любовен изпълнител на 2011-а. Това е третият приз за Изпълнител на годината, която певецът получава от радио Романтика. Тази година звездата успя да надделее над своите колеги Графа, Борис Дали, Веселин Маринов, Борис Солтарийски и Лазар Кисьов, които също бяха номинирани за отличието.

На церемонията Човека-глас представи микс от свои популярни песни, които често звучат в ефира на радио Романтика  – „Искам те за мене”, „Така ме запомни” и „Мъртва си за мен”. С изпълнението си Тони Стораро успя да вдигне на крака всички присъстващи в заведението и когато слезе от сцената, получи специални поздравления от всички свои колеги от различните музикални компании.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !