Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Зара бяга в Холивуд

отпечатай новината

06.04.2012 17:15 | Видян 2833 пъти

Зара бяга в Холивуд

Риалити звездата от Биг Брадър Зара има реални шансове да пробие в Холивуд, цъкат с език родни клюкари. Оказва се че бившата на Христо Сираков е завъртяла главата на американския режисьор Дон Майкъл Пол. Неотдавна той бе в България за снимките на  Company of Heroes.

Филмът разказва за американски войници, попаднали в нацистка Германия в края на Втората световна война, които се опитват да се спасят, като използват германски униформи. Зара също играе във военната драма второстепенна, но запомняща се роля.

В нея се вихри и американската звезда Вини Джоунс, който посети София за снимките на лентата. За връзката на брюнетката и 48-годишния Дон се заговори още в началото на тази година.

Влюбените гълъбчета се появиха на светски купон и уж скришом се държаха за ръка. Клюката разнася, че на партито по повод края на снимките на  Company of Heroes, двамата не спрели да се целуват и да демонстрират чувствата си.

Оправната варненка вече стяга багаж за Калифорния, където ще има прослушвания пред известни холивудски агенти. Най-сочната клюка разправя, че Дон Майкъл Пол дори се е развел съд законната си половинка, за да угоди на прищевките на българското си гадже.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !