Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Отново обвиниха Мел Гибсън в антисемитизъм

отпечатай новината

14.04.2012 10:14 | Видян 1491 пъти

Отново обвиниха Мел Гибсън в антисемитизъм

Режисьорът Мел Гибсън беше забъркан в нов антисемитски скандал, след като беше обвинен, че се е отказал от филм за еврейски бунт, защото "мрази евреите".
Това заяви холивудският сценарист Джо Естерхас, след като киностудиото Уорнър брадърс съобщи, че замразява снимките на филма "Макавеите", който Гибсън трябваше да режисира, защото лентата била "лишена от чувство за триумф", пише dir.bg.

Но Естерхас, известен най-вече със сценария си на трилъра "Първичен инстинкт", нападна Гибсън в писмо от девет страници, в което го обвинява, че се е отказал от проекта заради антисемитизъм.

"Стигнах до извода, че причината, поради която няма да снимате "Макавеите", е възможно най-грозната. Вие мразите евреите", пише Естерхас в писмото, публикувано на сайта "The Wrap". Гибсън, чиято репутация се срина след 2006 г., когато той беше уловен да сипе антисемитски обиди срещу заместник шериф, който го арестува за шофиране в нетрезво състояние, е обвинен също така, че се е включил в проекта под фалшив претекст.

"Стигнах до извода, че никога не сте имали намерение да направите филм за Макавеите. Смятам, че обявихте проекта с голяма помпозност, "Еврейското Смело сърце", в опит да отклоните продължаващите обвинения срещу вас в антисемитизъм, обвинения, които съсипаха кариерата ви", допълва Естерхас.

При ареста си през юли 2006 г. Гибсън заяви, че евреите са отговорни за всички войни в света, но по-късно се извини за "жалките" коментари и заяви, че ги е направил под въздействието на алкохола, научи dir.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !