Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

7млн. иска бТВ от Маги Халваджиян

отпечатай новината

16.04.2012 14:00 | Видян 2606 пъти

7млн. иска бТВ от Маги Халваджиян

До това се стигна, след като на инфарктна пресконференция Магърдич заяви, че върху предаванията е била упражнявана цензура, пише "Всеки ден".

След  разразилия се скандал бТВ поиска да бъдат разсекретени договорите и от тях да стане ясна истинската причина за разрива между телевизията и "Глобъл вижън".

"Единствено оповестяването на договорите и кореспонденцията по тях ще докаже безапелационно, че обвинението в цензура е опит да се прикрие истинската причина, провокирала тяхното недоволство и е дошло едва след като са засегнати финансови интереси на продуцентите от "Глобъл вижън" за десетки милиони левове", се казва в становището.

В контекста на изречените лъжи и клеветнически изказвания на Магърдич Халваджиян бТВ открито призовава продуцента да има доблестта да прекрати всички свои взаимоотношения с медията, като се откаже от възложените му проекти "България търси талант" и "Седем часа разлика" и да възстанови предплатените му милиони.

По информация на "Всеки ден" става дума за около 7 милиона лева, които продуцентът е получил от медията. "Телевизията вярва, че за Магърдич Халваджиян работата му за телевизията оттук нататък би следвало да бъде неуместна", се казва още в писмото." Твърдението за цензура е абсурдно, при условие че бТВ е имала право да свали всяко издание на предаването "Господари на ефира" при засягане на интересите на телевизията и не го е направила нито веднъж", уточняват от канала.

Според ръководството с всичките си скандални твърдения Джуди и Магърдич целят единствено да си намерят ново място под телевизионното слънце, и то срещу добри финансови условия.

Преговорите за "Господари на ефира" обаче се закучили. Никоя телевизия не искала да плаща обявените 16 000 пева за епизод.

Най-вероятно продукцията ще отиде в Нова телевизия, но на по-ниска цена. От Нова били готови да дадат не повече от 9000 лева на издание, пише "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !