Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

"Пълна лудница" стартира с пълна сила

отпечатай новината

06.09.2010 11:20 | Видян 5268 пъти

Емил Бонев застава начело на „Пълна лудница” в новия сезон като режисьор. След 11 успешни години като Директор на Драматичен театър Пловдив, талантливият режисьор и сценарист прие поканата на Маги Халваджиян да стане част от екипа на комедийното шоу по bTV. За първи път двамата се срещат през 2004 година и от тази среща се ражда успешния комедиен сериал „Морска сол”.

„Преди 5-6 години Маги беше прочел и харесал моята пиеса. Предложи ми да направим ТВ сериал и аз естествено приех. Сега, след като напуснах Пловдивския театър получих няколко предложения, но без колебание избрах да работя отново с Маги и неговия екип. Още повече, че винаги съм харесвал това, което правят в „Пълна лудница”.”

Тандемът Емо Бонев – режисьор и Влади Априлов – Главен редактор и сценарист готви големи промени и изненади в шоуто. За сега двамата не издават подробности, но е сигурно, че ще има нови попълнения – млади и талантливи, но все още неизвестни на широката публика актьори.

Снимките на новия сезон започват след брони дни. Актьорите са се завърнали от летните си почивки и вече се събират и репетират. Естествено и през този сезон всенародните любимци Васил Василев – Зуека, Димитър Рачков, Мария Игнатова, Силвестър Силвестъров, Румен Угрински, Вальо Танев, Мария Сапунджиева, Албена Михова и Сергей Кожухаров ще продължават да са главни действащи лица. Мария Игнатова дори отказа ангажимент в американска кино продукция поради невъзможност да го съвмести с работата си в „Пълна лудница” и „Господари на ефира”.

Очаквайте шоуто в ефира на bTV към края на месец септември.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !