Епитропов заменя Мицин като един от...

Плувецът Любомир Епитропов заменя своя съотборник Петър...

Четвъртият патриарх – Изборът на...

На 30 юни, неделя, Българската национална телевизия ще...

Kоафьорa Любен Николов с благотворителен Haute Coiffure ревю-спектакъл

отпечатай новината

18.04.2012 14:30 | Видян 2109 пъти

Kоафьорa Любен Николов  с благотворителен Haute Coiffure ревю-спектакъл

С нестандартен и уникален по рода си Haute Coiffure ревю-спектакъл стилистът Любен Николов ще отбележи 15-годишнината на модните си салони – LUKSOR Club.

Авторският спектакъл ще се проведe на 24 април 2012 г. от 20,00 ч. в нощен клуб “Night Flight” и ще носи загадъчното име “Мираж”. Цяло съзвездие топ модели и победителки в конкурса „Мис България” ще вземат участие в зрелищното ревю.

Едни от най-красивите жени в България ще се разходят не по подиум, а сред игуани и екзотични животни. Подобно шоу се прави за първи път в България, като гостите на сензационното събитие ще станат част от един своеобразен и провокативен пърформанс.

Тази година Любен Николов залага на екстравагантността и ще представи авангардни  Haute Coiffure прически, като доказателство че практически от коса може да се направи всичко, без ограничения във фантазията на майстора.

Най-известните ни модели  ще покажат стилните творения в съчетание с красиви бижута и екзотичен грим, дело на големите имена в бранша Слав, Зоран и Елиза Попова.

Красотата и изяществото в демонстрациите на коафьора вече традиционно се свързват с благотворителни събития.

През 2011 г. Любен Николов дари апарат за непрекъснато подаване на животоспасяващи медикаменти за недоносени бебета в Неонаталното отделение в Окръжна болница в Пловдив (МБАЛ)

Тази година, по случай навършването на 15 години творчески успехи за Любен Николов, значимото събитие ще бъде посветено на поредното добро дело.

Коафьорът ще се включи с финансова подкрепа в благотворителната кампания на екипа на сутрешното предаване на радио „Витоша” – „Тройка на разсъмване”. Те имат за цел да се създаде първият за България кабинет за откриване и диагностициране на нефрологични заболявания и своевременното им лечение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !