Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Устата спал с Азис!

отпечатай новината

24.06.2008 14:41 | Видян 103509 пъти | Гласували 1

Устата спал с Азис!

Гост във „Вечерното шоу на Азис” довечера ще бъде човекът, който ожени хип-хопа за чалгата – Устата. По време на гостуването си, той ще признае пред камерите: „Аз съм спал с Васко”. По-късно ще стане ясно, че това е истина само, че двамата така и не са правили секс. Гостът ще разкрие, че прякорът му е Устата, защото много добре се целува.
Според рапъра е „лудост в България да правиш музика в днешно време, но по-добре луди хора да правят музика, отколкото политика”. Той ще признае, че след като е започнал да прави дуети с известни изпълнители от поп-фолка, хонорарите му значително са се увеличили.


В деня на гостуването си, Устата празнува годишнина от сватбата си. Той ще сподели, че много обича жена си, особено след като тя му направила най-красивия подарък, който може да направи една жена – родила му прекрасна дъщеря. Той ще признае, че това е осмислило целия му живот. По късно на диванчето ще се присъедини дуетната му половинка Софи Маринова. Двамата ще разкажат за пътуването си в Америка, където правили концерти в четири различни града. Софи ще признае, че там й било малко скучно, защото на Данчо му отказали виза, докато Устата бил през цялото време с жена си. В Америка ги арестували, тъй като се опитвали да правят снимки на Пентагона, което е строго забранено.

Втората гостенка в шоуто довечера ще бъде съквартирантката от „Биг Брадър” 1 – Зейнеб. От обикновено момиче от Бургас, тя се превърна в светска дама. Според нея всичко е станало случайно. След „Биг Брадър” започнали да й пращат покани за най-различни партита, където се запознавала с много хора и завързала важни контакти.  Въпреки известността си обаче, гостенката все още не се е снимала гола. Тя ще обясни, че не го е направила заради възпитанието си, ценностната си система и родителите. Зейнеб ще сподели, че дори не знае колко пари е имала възможност да получи, тъй като когато й предложили, тя отказала категорично без дори да чуе каква е сумата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !