Отиде си бащата на зверски убития в...

Издъхна бащата на убития в Цалапица Димитър Малинов....

Виц на деня: На гарата седят двама...

На гарата седят двама мъже. Единият е богаташ от града,...

Силвия засне две нови песни

отпечатай новината

25.04.2012 16:45 | Видян 5842 пъти | Гласували 4

Силвия засне две нови песни

В началото на седмицата Силвия засне две нови телевизионни версии на песни от предстоящия й фолклорен албум. Чаровната певица взе участие в празничната фолклорна програма на телевизия „Планета Фолк”, която скоро ще бъде излъчена в ефира на трите канала с марката „Планета”.

Първата нова песен „За тебе, дъще” е авторска, по музика и аранжимент на Светослав Лобошки и текст на Искра Енева. Втория клип е по популярната и обичана македонска песен „Проклет да биде”, която Силвия ни представя в свое изпълнение. Локация на телевизионната програма е комплекс „Приказките” край Харманли.

Скоро предстоят снимки и на останалите песни от предстоящия албум. Сред мелодиите ще чуем добре познатите „Българка”, „Мари Добро, гюл Добрано” и дуета с Юри Крумов – „Фато, мори”.

Силвия записа в свое изпълнение и песента „Алтана”, която преди години бе сред лауератите на фестивала „Пирин Фолк”. Припомняме ви, че певицата не за първи път включва в репертоара си авторски песни от фестивала. Преди близо 5 години песните „Наздравица” и „Прошки” бяха записани от Силвия и заживяха нов живот.

Паралелно с фолклорния албум, който ще се появи скоро, чаровната изпълнителка почти финализира и записите за новия си поп-фолк албум, който ще е десети юбилеен и с него ще отбележи 15 години на професионалната сцена.

В средата на месец май ще се реализира и видеоклип на една от новите песни, за която Силвия сподели, че е много нетипична за нея и със сигурност ще изненада почитателите си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

свързани новини

Силвия се завръща

Няма коментари към тази новина !