Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Нана се подобрява

отпечатай новината

26.04.2012 11:15 | Видян 2239 пъти

Нана се подобрява

Нана започва да излиза от депресията, в която изпадна, след като научи, че е болна от рак. След като вече втори месец е на лечение с химиотерапия, водещата на „Съдебен спор” е убедена, че ще бъде спасена от фаталната диагноза, пише вестник „Всеки ден“.

Тя признава, че е свалила повече от 5 килограма и е много изтормозена от вливанията, но се зарича да оцелее. Оптимизмът на Нана обаче не се дължи на лекарски констатации, а на собственото й пророчество.

Преди броени дни водещата имала сън, който тълкува като видение, че ще оздравее. Блондинката заявява, че отдавна се е убедила в способностите си да предвижда важни събития от личния си живот, тъй като подобен пророчески сън не й се случва за сефте.

Преди няколко години Нана отново имала видение, което обаче предвещавало, че баща й ще почине. Малко след ужасния кошмар родителят на звездата наистина си отишъл от този свят, при това от същата болест – рак. Водещата обаче е убедена, че няма да последва съдбата на татко си, тъй като този път сънят й е показал, че ще бъде спасена.

Тя не уточнява какво й се е привидяло, но тълкуванието било пределно ясно. Водещата била отново със собствената си коса, която обръсна, преди да й опада от химиотерапията. Смеела се и се чувствала добре, обградена от близките си.

В момента Нана лети през седмица до Израел, за да се лекува, а прави процедури и при български лекари.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !