Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Нана оздравява с нова ваксина срещу рак

отпечатай новината

11.04.2012 12:45 | Видян 2649 пъти

Нана оздравява с нова ваксина срещу рак

Новата чудотворна ваксина срещу рак, която откриха израелски учени ще изцери и Нана. Водещата вече е подала документи за участие в тестовете на лекарството и по всяка вероятност ще бъде одобрена, разкриват нейни близки у нас.

Звездата на Нова телевизия знаела за медикамента още преди две седмици и била готова да се подложи на лечение с него, въпреки че то все още преминава през тестове с хора. Нана искала да опита всичко възможно да се изцери и затова не се притеснявала, че ваксината не е получила официално одобрение за масово производство. Докторите, които я лекуват в Израел от един месец, били съгласни водещата да се подложи на терапията и с тяхното успокоение тя е подала документи, разкриват близките й.

Докато чака одобрение, в момента нашенката се подлага на химиотерапия. Тя ще се прибере в България след края на курса, който продължава една седмица.
Нана била обнадеждена и от факта, че известна мароканска певица с рак на лимфата и левкемия
вече се е излекувала след поставяне на ваксината. Имало и още няколко случая с положително развитие. Както писахме вчера, израелски учени направиха голям пробив с новото лечение.

С помощта на ваксината имунната система разпознава основната молекула на туморните клетки. Доброволци с рак на кръвта са напълно излекувани, показали изпитанията на имунолозите. От подобно заболяване страда и Стилиян Петров и тепърва предстои да се разбере дали и той ще се подложи на експерименталната терапия.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !