Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Забраниха на Юксел да шофира

отпечатай новината

08.05.2012 13:45 | Видян 3609 пъти

Забраниха на Юксел да шофира

Юксел Кадриев е получил забрана да шофира и се движи с таксита, видя репортер на вестник „Всеки ден”. Бившият партньор на Ани Салич в Би Ти Ви новините все още се възстановява след третата поред операция на дискова херния и се бори с болките. Затова е получил забрана от лекуващите го медици да сяда зад волана.

Новинарят все още бил трудноподвижен от кръста надолу и тежкото му състояние наложило лекарското вето. Водещият легнал под ножа за първи път през 2008 г. Тогава той все още бил женен за оперната певица Бонка. Бившата му жена го гледала като малко дете – хранела го, къпела го и му раздвижвала краката. Уви, той нямало как да й се отблагодари подобаващо в кревата за всеотдайността и грижите, които полагала. Затова и често се оплаквал, че понася трудно последиците от операцията.

Втората си операция Юксел отново поверил на неврохирурзите от ВМА. Д-р Владимир Пранджев вкарал в гръбнака на Би Ти Ви журналиста специален гел. Процедурата била скъпа, но платило ръководството на частния канал. Прогнозите, че скъпият гел ще изцери Кадриев, уви, не се сбъднали.

След 5 години затишие наскоро се появи нова дискова херния в друг участък от гръбначния му стълб. Болките отново бяха непоносими и партньорът на Ани Салич за втори път влязъл в операционната зала на ВМА. Светилата в хирургията освободили от страданията новинаря, а екип на Би Ти Ви дори интервюира Кадриев брадясал и по пижама в болничното му легло.

Иначе журналистът се възстановява бързо и се зарича скоро отново да се върне към ангажиментите си на редактор.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !