Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

ДЪВКА СМАЛЯВА ТАЛИЯТА

отпечатай новината

14.05.2012 09:00 | Видян 2656 пъти | Гласували 1

ДЪВКА СМАЛЯВА ТАЛИЯТА

Лесен и забавен начин за топене на мазнините измислиха във Франция. Там направиха дъвка за тънка талия и здрави зъби, която работи на простия принцип дъвчеш и се вталяваш.
По вкус и форма дъвката не се различава особено от всички останали дъвки. Тя е без захар и регулира пеха-то в устната кухина. Намалява деминерализацията на зъбите и редуцира киселинността в зъбните плаки, като по този начин предпазва от кариес.

По-специална я прави нещо друго – тя смалява талията. Дъвката съдържа две допълнителни съставки – екстракт от зелен чай и екстракт от гуарана, които изгарят мазнините, особено в проблемните зони. Дъвчеш я след храна за около 20 минути и това е всичко. Бързо, лесно, вкусно.

Дъвката е най-забавният и дискретен начин за сваляне на килца, измислян досега. Всеки дъвче дъвки, за да се грижи за здравето на зъбите си, но с тази дъвка освен за зъбите човек се грижи и за теглото си.

Модерната разработка отскоро се предлага и у нас. Дъвката е част от серията продукти за отслабване на популярната марка Vitaslim и се казва Vitaslim LINE chewing gum .

Тя е идеално допълнение към програмата за отслабване с продуктите на Vitaslim. Комбинирането осигурява трайно и здравословно намаляване на килограмите.

Дъвките са идеално средство за дългосрочно поддържане на нормално тегло и могат да бъдат намерени в аптеките в цялата страна.

Повече за дъвките за тънка талия Vitaslim LINE .

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !