Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Юксел: Арестувайте жена ми

отпечатай новината

16.05.2012 14:30 | Видян 5408 пъти | Гласували 1

Юксел: Арестувайте жена ми

Районната прокуратура повдигна обвинение срещу бившата съпруга на Юксел Кадриев - Бонка Георгиева. Оперната певица е била привлечена като обвиняем за „набеждаване" след жалба, пусната от Кадриев. В нея той твърди, че Георгиева лъже, че не ѝ давал детето.

„Чувствам се изключително засегнат, че ме набеждават в извършването на престъпление, за което се налага наказание затвор", заяви вчера пред "България Днес" Юксел Кадриев.


Според разследващия полицай Георги Сезонов от Второ РПУ Бонка набедила водещия от Би Ти Ви, че не й дава да се вижда с дъщеря им Габриела. Били събрани достатъчно доказателства за вината на Георгиева и прокурор Димитрова е повдигнала обвинение срещу нея. 

Бонка подава две жалби срещу Кадриев за това, че не й е позволил да види детето - на 23 юни 2010г. и на 3 август 2010 г.Според Сезонов обаче тя е „знаела, че Кадриев е "невинен" и въпреки това се е оплакала от него в полицията. 

Ако бъде доказано, че Георгиева е извършила престъплението, я грози ефективна присъда затвор от 1 до 6 години. Миналата седмица Бонка е била викана във Второ РПУ, където й е било връчено постановлението за привличане като обвиняем. Взети са й били пръстови отпечатъци и е наложена мярка за неотклонение „Подписка".

Съгласно нея Георгиева ще бъде арестувана, ако я повикат и не се яви. Оперната певица не може
и да напуска София, без разрешението на разследващия полицай.


„Съдят ме, защото си търся детето, Защото си търся правата в тази безумна държава - проплака Бонка пред "България Днес". - Прокуратурата се подиграва с един родител като мен. А аз браня не само своите права на майка, а и правата на детето ми да ме вижда."

Бонка съжалява за предложението си да помага в грижите на болния Юксел, отправено в края на април чрез "България Днес" : „Всеки път, когато се държа човешки с него, съжалявам."  „Дали съм съсипана? Не, не съм, никой не може да ме повали по гръб. Няма да спра да се боря за детето си! Но започвам да си мисля, че нямам място в тази държава. Оказва се, че в нея Юксел Кадриев има повече права от мен и нашето дете. Заради това, че е водещ в телевизията.

Очевидно цяла медия се бори срещу мен, една майка. Пазят името на човек, който не го заслужава", коментира Бонка Георгиева. И продължи:

„Прокурорката е жена - аз обаче не мога да повярвам как е възможно една жена, която вероятно е и майка, да причини подобно нещо на друга майка. Защото някой може да стори това и на
нейното дете."

източник: в. България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !