Първият Ерген Виктор обяви Алек за...

Виктор Стоянов, който придоби огромна популярност у нас...

Сър Пол Маккартни е първият британски...

Пол Маккартни стана първият британски музикант...

Иван подкупва свидетели на Вихра

отпечатай новината

17.05.2012 13:45 | Видян 2618 пъти

Иван подкупва свидетели на Вихра

Главната цел на изоставената съпруга Вихра е да докаже пред съда, че изневярата на Иван е причина за рухването  брака им и че той не заслужава да има родителски права над малолетната им дъщеря Ава.

Подучена от адвоката си, водещата на "Споделено" по TV7 е започнала да издирва свидетели,които да разкажат пред съда за връзката на опосума с Ирина Сарачинова, пише "Всеки ден".

Първият човек към когото Ирина се обърнала, бил личният шофьор на Иван, който най-добре знаел какви ги е вършел водещият, когато не е бил със законната си половинка. Човекът се съгласил да даде показания в съда и заявил, че е готов да разкаже истината.

Точно два дни преди съдебното заседание обаче той се обадил на водещата и заявил, че се отмята от обещанието си и няма да се появи на делото.

Според адвокатите на Вихра обратът на решението се дължи на факта, че шофьорът е бил подкупен. По всяка вероятност Иван е разбрал за намерението на бившата си и е платил тлъста сума пари, за да не бъде разкрит от свидетеля.

Сега борбата продължава с пълна сила, но Вихра се зарича, че ще направи и невъзможното, за да лиши опосума от бащинските му правa над Ава.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !