Постоянен арест за Нико Тупарев...

Прокуратурата поиска постоянен арест за Нико Тупарев,...

Ким като Мерилин Монро

Ким Кардашиян се вмъкна в много рискована визия за нова...

Галеви са тук и се крият напук

отпечатай новината

17.05.2012 15:00 | Видян 2090 пъти

Галеви са тук и се крият напук

Осъдените за рекет шефове на организираната престъпна група Пламен Христов и Ангел Галев са в България и се крият само и само да се гаврят с държавата. "Братята" вече са по-известни в Дупница като БеГалеви.

Според слуховете в града двамата не са мърдали от пределите на областта и съвсем скоро ще се предадат показно, за да демонстрират могъщество.

Този обрат няма да е учудващ, тъй като Галев и Христов сътвориха подобна гавра и през 2008 година, когато бяха обявени за издирване, явиха се в София и заявиха, че никой не ги е търсил.

Такъв сценарий бе потвърден и от един от свидетелите по делото срещу дупнишките бизнесмени Антонио Якимов. По думите му Галевите са в България и по-точно - скрити в Дупница.

„Ако дойдат на власт БСП, те ще изплуват веднага", заяви пред Би Ти Ви Якимов. Мъжът разказа също, че братята имат наследник в Дупница и това е Жоро Първанов - Бозата, един от най-приближените на Пламен Галев.

„Властите осъдиха Пламен Галев и Ангел Христов - едни хора, които са станали неудобни. Биячите и рекетьорите им обаче останаха на свобода. Така вторият ешелон стана първи в Дупница", посочи Антонио Якимов и допълни: „Дупница не е малък град. За да се структурира подобна мафия, която всява страх, са нужни повече от двама души". Заради „смешните присъди" на мафиотите хората в града отново изпитват страх и не искат да говорят за местните феодали.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !