Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Спецпроект: падащи ТВ звезди - Ники Кънчев

отпечатай новината

28.06.2008 09:00 | Видян 12385 пъти | Гласували 1

Спецпроект: падащи ТВ звезди - Ники Кънчев

Макар да изглеждат мощен фактор в телевизията, всъщност дори суперпопулярните водещи са обикновени служители. В повечето случаи те работят за продуценти с високо самочувствие и собствено виждане за развитието на пазара. И понякога падат жертви именно на задкулисните коридорни битки.
Показателен е случаят с Ники Кънчев. В момента, когато стартира кампанията за Биг Брадър 4, вече е ясно, че човека, който водеше първите три редовни и двете специални ВИП-издания на шоуто, няма повече да бъде свързан с него. Причината е скарването на шефа му Нико Тупарев с  изпълнителния директор на Нова телевизия Павел Станчев. Засега ситуацията е коментирана само от едната страна – продуцентската, и нейната версия е, че медията предлагала на главния редактор на шоуто Ники Николов да измести досегашния продуцент, който е и негов началник. Финансово погледнато, телевизията е в правото си, тъй като едно от най-сериозните пера по реализацията на проект за милиони като Биг Брадър е именно бюджета за продуциране. Когато една медия е достатъчно силна, тя и сама може да направи организация за осъществяването на шоу от такъв мащаб, особено ако наеме опитен човек да ръководи работата от нейно име. Психологически погледнато, продуцентът е в правото си да реагира, ако крадат най-ценното – неговите хора.
Много е вероятно да видим Ники на екрана като лице на новото риалити Фермата, което се очаква да стартира успоредно с Брадъра. На практика това е същото шоу, само че с оригинален селскостопански мотив. Ще бъде забавно да наблюдаваме звезди, които доят крави, ринат тор, стрижат овце и т.н.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !