30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

ZAZ се включва в инициативата Share & Inspire

отпечатай новината

21.05.2012 11:00 | Видян 1582 пъти

ZAZ се включва в инициативата Share & Inspire

Френската изпълнителка ZAZ, която България нетърпеливо очаква за концерт на 30 май 2012 г. в Зала 1 на НДК, ще се включи в стартиралата преди 2 години инициатива „Share & Inspire”. 

Проектът е единствен по рода си у нас и цели среща и запознаване на децата в неравностойно положение с творчеството както на известни, така и на ъндърграунд артисти от България и света.

Бъдещите музикални фенове ще имат възможност да присъстват на част от саунд-чека на ZAZ и бандата ѝ, а защо не и да опитат таланта си на някой от инструментите на сцената.

„Вече две години се опитваме да правим възможни подобни срещи между интересни артисти и деца и младежи, които най-често нямат шанс да се докоснат до подобен тип изкуство. За съжаление не винаги това е възможно, поради натоварената програма на гостуващите изпълнители, но за общо щастие ZAZ е изпълнител, който с две ръце подкрепя подобни инициативи.

Смятаме, че дори за самата нея и момчетата от групата ѝ това ще бъде доста вдъхновяваща среща”, споделиха организаторите на концерта и инициатори на проекта – Teren Music. За момента партньори на „Share & Inspire” са били  сдружение “Приятелско сърце” (ReachOut.BG) и българския клон на фондация „Агапедия”.

И още една добра новина – поради огромния интерес към концерта и непрекъснатите запитвания от страна на фенове за оставащи билети на по-челни позиции в залата, от понеделник, 21-ви май, организаторите пускат в продажба изключително лимитирана бройка билети на цена 100 лв, които ще осигуряват места във VIP ложата на Зала 1 на НДК. Билетите ще се продават единствено на билетната каса на НДК.

Феновете все още имат многобройни възможности да спечелят покани за концерта, като всички те са обявявани на сайта на Teren Music (www.terenmusic.com), facebook страницата им (facebook.com/terenmusic) както и от партньорите на събитието.

Билети за концерта на цени от 45 и 50 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Ticketstream.bg (www.ticketstream.bg) и от Билетна каса НДК.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !