Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Голямата любов на Слави се провалила...

Голямата любов на Слави Трифонов – красивата Магдалена...

„Отбора на сърцето” застава срещу Димитър Бербатов

отпечатай новината

27.05.2012 13:40 | Видян 1426 пъти

 „Отбора на сърцето” застава срещу  Димитър Бербатов

Поредната благотворителна битка на аматьорския футболен клуб на звездите обещават да победят и този път в името на децата на България

Смелите сърца, които играят своят благотворителен сезон заставащи зад каузата да помагат на талантливите деца на България ще премерят своите футболни сили срещу Димитър Бербатов и приятели на 27 май 2012г, от 19:30 часа на терените на RS Sport до Минно-геоложкия университет в Студентски град.

В първата част на мачът център нападателят ще бъде предизвикан от нежната част на  “Отбора на сърцето”, а именно поппевицата Мария Илиева, златната гимнастичка и водеща Симона Пейчева, гласовитата Елица Тодорова, както и красавиците с голямо сърце Ваня Пенева – Мис България 2011, Елеонора Манчева и Екатерина Дюлгерова.

Димитър Бербатов ще разчита освен на собствените си сили и на най-добрите си приятели Александър Томаш, Тодор Кючуков, Косьо Мирчев и Владислав Златинов, това е и ядрото на тима срещу когото ще се изправят и отборите заявили да играят в благотворителните мачове „Играй с мен”, вдъхновени от „Отбора на сърцето”.

Капитана на „Отборът на сърцето” Лео Бианки е подбрал най-добрите футболисти сред артистите. На вратата ще застане рапърът Кристо, а на терена ще развият своята стратегия актьорът Ники Илиев, музикантите  Орлин Павлов, Тома, Спенс, DJ Doncho, Играта, както и звездите от Биг брадър – Миро и Панайот. Футболната гилдия на ветераните ще представи национала Предраг Пажин.

Преди няколко дни звездата на Манчестър, заяви че ще бие „Отборът на сърцето” в този мач,  дали ще се сбъднат думите на Бербатов ще разберем тази неделя.

„Отборът на сърцето” играе своя първи благотворителен сезон. През месец юни предстоят мачове в градовете Казанлък, Русе, Варна, Бургас и др.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !