Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

ОБИРАТ АПТЕКИ

отпечатай новината

28.05.2012 09:00 | Видян 2193 пъти

ОБИРАТ АПТЕКИ

Небивал интерес към продуктите на Vitaslim изправи на нокти родните аптеки. Те не смогват да отговорят на огромното търсене. На някои места дори се е стигнало до заявки с предварителни записвания.

За да не се оголват рафтовете, фармацевтите са принудени да правят спешни заявки. „Хората си разказват един на друг за ефекта на продуктите от серията Vitaslim . Първият казва на втори, вторият пък на трети и така...” С тези думи фармацевтите обясняват създалата се ситуация.

Отслабнах въпреки заболяването ми.Имам заболяване на щитовидната жлеза, известно като Хашимото. Лекарствата повишават теглото ми и затрудняват отслабването. Пробвах всичко – диети, спорт, билки, сиропи... Нищо! Накрая попитах фармацевт кой продукт се купува повече от другите и има добри отзиви. Тя ми препоръча Vitaslim LIGHT. За 2 месеца с него свалих 6 кг., което е невероятен резултат предвид заболяването ми.


Виктория Веселинова, 22 г., Стара Загора

Победих в битката със синузита.Синузитът ми се възпалява от най-малкия полъх на вятъра. Трябваше да пътувам в чужбина, а усетих неразположение. Майка ми ми купи Vitaslim IMMUNO. Започнах да го пия и още след 4 дни се почувствах добре. Намерих своя помощник в борбата със синузита.


Людмила Кенова, 24 г., Смолян

По-слаба и по-енергична.Забременях и качих доста. Когато родих, виждах себе си като балон, който ще се „спука по шевовете”. Реших да действам. Тъй като се движа много, си купих Vitaslim FITNESS. Равносметката: 3 месеца + 3 бр. Vitaslim FITNESS = минус 13 кг. Това бе моето чудо!


Людмила Атанасова, 23 г., с. Лешница

Свалих там, където исках.Първо започнах да пия Vitaslim LIGHT. После разбрах, чеVitaslim LINE е за отслабване в проблемните зони, и си го купих. Висока съм 167 см и тежах 57 кг. Вече тежа 54 кг. и съм свалила точно там, където исках. Сега ходя на танци и ще пробвам и Vitaslim FITNESS.


Мария Кованджиева, 27 г., София

3 в 1 – здрава, красива, тонизирана.Заинтригува ме Vitaslim VITAMINS с това, че съдържа Живи съставки. Изпробвах веднага дали наистина ефектът им е като в рекламата. Резултатът надмина очакванията ми. Не само не се разболях цяла зима, но преборих бронхита и кожата ми се изчисти и освежи.


Таня Спасова, 39 г., Брацигово

Апетитът намаля, килограмите също.Юли 2011 г. използвах Vitaslim LIGHT. Когато започнах, бях 62 кг. Изпих 3 опаковки исвалих 5 кг. Удивителното бе, че нито съм спазвала диета, нито съм ходила на фитнес. Какво се случи ли? Апетитът ми намаля, а после и килограмите. Още задържам теглото си.


Величка Накова, 48 г., Варна

Чувствам се като нов човек.Изпробвах Живите витамини Vitaslim VITAMINS, защото бях натрупала умора. Името им отговори на действието им – почувствах се жизнена и енергична. Видях промяна и в кожата, косата и ноктите си. Очарована съм от съотношението цена–качество при Vitaslim VITAMINS.


Златка Атанасова, 32 г., Хасково

Пробвах и се уверих в ефекта.Заминах за чужбина и от промяната напълнях. Пробвах разни неща, но нямаше ефект. Върнах се в България и веднага си купих Vitaslim. Започнах с Vitaslim LIGHT, после добавих и Vitaslim LINE. Свалих 6 кг. Приятелките ми в Испания бяха впечатлени от новата ми визия.


Евгения Хашъмова, 48 г., Испания

Красива и жизнерадостна.Получих Vitaslim BEAUTY като подарък от майка ми. Косата ми побеля рано и я боядисвам непрекъснато, а и цъфти... Ноктите ми се чупеха. Пих Vitaslim BEAUTY 2 месеца. Вече сменям цвета на косата си без притеснение и имам красив маникюр.
Ивелина Цанкова, 33 г., София

Повече за продуктите на Vitaslim.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !