Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Галеви се крият в Дупница

отпечатай новината

28.05.2012 12:30 | Видян 2372 пъти

Галеви се крият в Дупница

Осъдените като ръководители на организирана престъпна група братя Галеви се крият в имението си в Ресилово. Ангел Христов и Пламен Галев не са напускали страната, още по-малко Дупница, твърдят очевидци от града пред в. „Всеки ден”. Този факт е известен и на дупничани, които шушукат, че нищо не се е променило въпреки осъдителните присъди на братя Галеви.

„Не е никаква тайна, те са си в имението, просто не излизат навън, а техните момчета вършат всичко постарому – след нареждане от братята”, разказаха местните. Дупничани редовно виждат луксозните возила на Галеви, които често се забелязват из града. Биячите на двамата мафиоти не спират да “шетат”, но освен обичайните поръчки, са се превърнали и в прислужници, тъй като сега се грижат и за комфорта на шефовете си – носят храна, пиене и всякакви глезотии в имението в Ресилово.

„Служители на съдебна охрана няколко пъти ходиха да ги търсят там, но само до вратата – не смеят да влязат и да претърсят имението. А Галеви са си вътре, просто не излизат „на светло”, разказаха източниците на „Всеки ден”. Двамата братя се „скриха”, след като Върховният касационен съд ги осъди на 4 и 5 години затвор заради рекет.

Междувременно злосторници опожариха колата на свидетел срещу Ангел Христо и Пламен Галев. На 25 май „Ауди”-то на 22-годишния Иван Павлов изгоряло почти до основи. Причините за палежа са в процес на установяване, лаконични бяха в коментарите си по случая от МВР. Това не е първото сплашване на Иван Павлов.

През 2008 година момчето е зверски пребито от бодигарда на братя Галеви – Георги Градевски – Конана в заведение в Дупница. Майка му Лидия Павлова подаде жалба в полицията, дупнишките дерибеи пък я предупредиха, че ще се погрижат да изкарат сина й Иван тежък наркоман. Последва арест за братя Галеви, които обаче се измъкнаха от затвора, тъй като се кандидатираха за депутати.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !