Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Симеон Лютаков с нова фото изложба

отпечатай новината

31.05.2012 12:45 | Видян 2176 пъти

Симеон Лютаков с нова фото изложба

Един необикновен Симеон Лютаков могат да видят през следващите две седмици почитателите на прокурор Иванов от сериала на bTV "Седем часа разлика" в петата му самостоятелна фотографска изложба. Тя бе открита вчера от доц. Георги Лозанов в шоурума на бул. Цар Освободител 12.

Изложбата веднага се превърна в едно от артистичните събития на седмицата в столицата. Звездата от сериала "Седем часа разлика" Симеон Лютаков се разкри пред почитателите си като страстен изследовател на тялото в серия от актови фотографии, като запален пътешественик – с фотосите си от малки египетски градчета и голяма пустиня, както и като театрален наблюдател – с няколко реализирани от него плакати на прочути постановки на Варненския театър.

Цялата изложба е подчинена на тънкото смесване на сценична и житейска действителност в живота на Симеон Лютаков.

Сред почитателите на актьора и неговите необикновени фотографии бяха колегите му от сериала Ваня Цветкова, Евелина Борисова, Николай Станчев, Пенко Гсоподинов, Мария Статулова, Любен Дилов-син, Милена Фучеджиева, журналистът Жоро Тошев, олимпийската шампионка Мария Гроздева и много други.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !