Вики ударила Бекъм след 1-вата...

Виктория Бекъм имаше предизвикателно послание към децата...

Вече се продават резервациите за...

Хората правят резервации на безплатни сайтове, след...

Годжи остана без дом!

отпечатай новината

04.06.2012 12:15 | Видян 2499 пъти

Годжи остана без дом!

Оказа се, че Слави Трифонов далеч не се грижи толкова добре за екипа си, колкото гласи легендата. Или поне не за всички. Годжи вече е вън от най-близкия приятелски кръг на Дългия, коментират запознати с настроенията в “Шоуто на Слави” след скандала, който Трифонов вдигна на подчинения си в ефир заради Софи Маринова.

Липсата на басиста беше очебиеща и на рождения ден на Слави миналата година. На 45-ата си годишнина той беше в компанията на Евгени Димитров - Маестрото, балерината Нели от "Магаданс", Тошко Йорданов и съпругата му и възлюбената Мартина.

Явно не само личните, а и финансовите отношения между Годжи и Слави са се променили и затова на саможивия по природа басист днес му се налага да дели квартира и наем с други хора.

Въпреки че апартаментът е мезонет, Георги Милчев не разполагал с много лично пространство, издават източниците на blitz.bg. Той делял долния етаж с малката щерка на приятелите си и бил длъжен постоянно да се съобразява с режима на детето.

Новото жилище на Годжи се намира на 500 метра от bTV, на ул. “Доспат”. Той обаче се прибирал в него само за да спи, разказаха за blitz.bg старите клюкарки от центъра на София. По-голямата част от свободното си време преди репетициите с бенда басистът прекарвал в кафене в “Пасажа” на НДК.

В кооперацията не могат да се нахвалят от новия си звезден съсед. Той винаги поздравявал, когато срещнел съсед на стълбите, а кафенето до входа е вдигнало двойно оборота си.


Близки до музиканта твърдят, че причината за внезапния трус в личния му живот бил синът му Цветомил.

Момчето вече се чувствало достатъчно голямо, за да се грижи само за себе си. Цветомил, който работи като барман в столичен Арт-клуб, отскоро е и сериозно влюбен. Мадамата му обаче се чувствала неудобно да остава да преспива при него, когато баща му си е вкъщи, и двамата млади пожелали да живеят самостоятелно.

Това наложило Годжи спешно да си потърси друг покрив над главата и приятелите му, които току-що си били взели квартирата в центъра, му предложили да им е съквартирант. Освен това той щял да

плаща само една трета от наема

на скъпарския апартамент, което страшно много облекчавало финансово затруднения баскитарист. Георги попаднал в екипа на Слави Трифонов по случайност. Музикантите имали обща среда и приятели, но преди да започнат съвместната си работа, никога не са били близки.

Преди 17 години Годжи се обажда на баща си и го моли за съвет - да приеме ли поканата на Дългия или да си остане в Плевен. Тъкмо е приключил с гурбетчийския живот на пътуващ по норвежките кораби музикант, станал е шеф в плевенското радио "Астра" и е сменил панелката с къща.

Музикантът дълго се колебаел дали да зареже сигурната работа и удобния си дом, или да дойде в София и да започне от нулата. "Той твърдо

не искаше да отиде при Слави

Не беше сигурен не само как ще се реализира, но и какво ще прави със семейството си. В София нямаше жилище, а беше с две малки деца, които нямаше кой да гледа", споделя майка му Цветана. В крайна сметка обаче тя и баща му Милчо го убедили да рискува: “Музикалните среди са в София, не са в Плевен. Ако искаш да напредваш - отивай, ние ще помагаме за децата”.

Тогава Годжи прехвърлил грижата за синовете си на родителите си в Криводол и се влял в родния шоубизнес. Никой обаче не знае каква е причината Трифонов да се отрече от доскорошния си най-близък приятел. “Някога беше весел, но животът му така се завъртя, че в един определен момент направо го прекърши. Смаза го”, разказват родителите на музиканта.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !