Кристиано с прием в ADOR на InterConti

Посланичката на Италия, вляво на снимката, беше сред...

Жерар Депардийо влиза в ролята на...

Очаквайте първия епизод от „Марсилия“ на 19 септември в...

Калин Врачански: Бракът нищо не гарантира

отпечатай новината

05.06.2012 13:30 | Видян 2233 пъти

Калин Врачански:  Бракът нищо не гарантира

Секссимволът Калин Врачански е срещал голямата любов, иска да създаде семейство някой ден, но няма да се жени, пише dir.bg.

"Не мисля, че като си сложиш подписа, и край – човекът ти е вързан. Бракът нищо не гарантира. Не че не искам и деца, минавали са ми много мисли през главата и преди, и сега, но всичко с времето си", казва актьорът пред списание LOVE style. Той не крие, че като всеки мъж също е плакал  и е страдал за жена.

"Имал съм си своите проблеми", разкрива Калин, който е сред актьорите с най-голям фен клуб. Негови почитателки дори са му предлагали брак.

Той отрича писанията в медиите, че прекалява с алкохола. „Не се прибирам с бутилките вкъщи, да ги надигам и да се умъртвявам. Като изляза с приятели и тогава пия, знам как да се забавлявам”, споделя актьорът от "Стъклен дом".

Като най-тежък момент в живота си определя смъртта на баща си. „Бях на 13 години, дете, как да преодолееш подобно нещо. Ако по някакъв начин се опиташ да си представиш какво е, то си е страшно", завършва Калин Врачански.    

снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !