Васко Василев и солисти на Ковънт...

Световноизвестният ни цигулар Васко Василев, заедно със...

Шеметните Милица Гладнишка и Нона...

Камен Алипиев - Кедъра „отвръща на артистичната...

Рачков сменя Джоуи в българските "Приятели"

отпечатай новината

08.06.2012 12:15 | Видян 2963 пъти

Рачков сменя Джоуи в българските

10 български сериала ще окупират родния ефир от следващия сезон, научи "Всеки ден". Всички налични продуцентски фирми ще влязат в люта битка за зрителското внимание.

Два сериала подготвя продуцентската фирма на Димитър Митовски. Единият от тях ще бъде "мистъри" ала "Туин Пийкс". Говори се, че сюжетът ще бъде вдъхновен от жестокото убийство на Мирослава от Перник и съдбата на нейните похитители.

Слуховете за това още не са потвърдени, но сигурно е, че главната роля в епизодите ще се повери на звездата от  "Стъклен дом" Стефан Данаилов.

За да изглежда по-млад, Данаилов ще бъде подстриган и ще мине през специална диета през лятото. Майор Деянов ще се превъплъти в ролята на детектив, който преди пенсионирането си трябва да реши случая на живота си.

Негов партньор в сериала ще бъде колегата му Георги Кадурин - този път неговият персонаж ще е положителен.

За сметка на това пък Калин Врачански този път ще бъде "злодеят". Сценаристите първо не били много съгласни на това, но Врачански много настоявал да се "пробва като лош".

Другият проект на Митовски по неговите думи ще бъде "нещо нечувано", проект, който за първи път се случвал в ефира ни.

В него ще има много музика, но той няма да бъде изпълнен с класика или образи на велики композитори.

От фирмата собственик на bTV "МедиаПро" пък ще правят сапунка, която също ще се излъчва в конкуренция с проектите на Митовски. Казва се "Къде е Маги" .

Неин сценарист е Петър Одаджиев, който пък беше забъркан в онова голямо недоразумение от преди време "Хотел България".

Техният проект "Кантора Митрани", който преди дни излъчи последния си епизод, ще има и втори сезон, отново по ТВ7.

Предвижда се обаче в продължението на поредицата да бъдат вкарани нови лица, защото според проучване в момента тези актьори не са харесвани. Също така ще се вкара малко повече криминален елемент.

ТВ7 ще продължат и със "Сутрешен блок" .Димитър Рачков, който с гръм и трясък приключи с "Пълна лудница" заради скандалите между  "Глобал Вижън" и bTV, подготвя нов сериал, на който ще бъде и сценарист, и режисьор, и актьор.

Проектът ще представя живота на младите в наши дни и ще е комедиен. Идеята на Рачков е да направи адаптация на известния ситком "Приятели". Мария Игнатова също ще е актриса в сериала Под въпрос е дали сериалът на Нико Тупарев "Отплата" ще има втори сезон, тъй като от Нова беснеят заради високата цена и нисък рейтинг на проекта.

Под въпрос е и дали ще има трети сезон на "Седем часа разлика". Затова пък "Женени с деца БГ" и "Домашен арест" продължават.

БНТ също точат лиги и искат да пуснат нов сериал след края на "Под прикритие". Предстои да бъде обявен конкурс и да започне снимането му през лятото.

източник: Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !