Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Финалът на "Стъклен дом" - краден?

отпечатай новината

13.06.2012 16:30 | Видян 2477 пъти

Финалът на

Дългоочакваният финал на „Стъклен дом” разочарова дори най-верните почитатели на хитовия сериал. Оказа се, че въпреки обещанията на продуцентите за зрелищен екшън и неочаквани обрати такива нямаше. Вместо това зрителите видяха обичайното за последните епизоди от поредицата – нескопосани диалози, мудно действие и безлична актьорска игра, пише вестник „Всеки ден“.

Единственото нещо, което стана ясно за аудиторията, е, че „Стъклен дом” със сигурност ще има продължение. Това, че разстреляният в предишния епизод Христо Атанасов (Георги Кадурин) беше съживен, че въпреки очакванията Чарли (Асен Блатечки) също не умря, а бъдещето на Камен (Калин Врачански) и Боряна (Елена Петрова) остана неясно след продажбата на мола, означава само, че продуцентите си оставиха безброй вратички за продължение на историята. Кога то ще види бял свят ще покаже само бъдещето.

В момента вниманието на продуцента на сапунката Димитър Митовски е фокусирано изцяло върху новите му проекти. За есенния сезон през септември той подготвя две нови поредици, както и трети сезон на най-хитовата си продукция – „Под прикритие”.

Без особена мисъл, а с крадени идеи от киношедьоври сценаристите на „Стъклен дом” скалъпиха дългоочаквания финал на сериала. Зрителите на Би Ти Ви видяха няколко култови сцени от световни ленти, претворени не особено убедително на роден екран в името на това семейната сага да има щастлив финал. И той се получи, макар и доста сълзлив.

След хиляди перипетии между героите на Елена Петрова и Калин Врачански и нейното изнасилване от Шаки (Башар Рахал) любовта възтържествува и двамата се събраха точно като във филма „Бодигард”. Тя си тръгва от него, а той прави и невъзможното, за да я върне при себе си. Още по-брутална е заемката от българските шедьоври „Всичко е любов” и „Вчера”.

В тях е развита ситуацията, в която един от главните герои поема вината на друг, за да го предпази от наказание. Точно така постъпва Чарли с Дани Касабов, в чиято кола е подхвърлен хероин. „Лошото момче” на сериала прикрива съперника си и дори рискува живота си, за да може синът на Димитър Касабов да остане жив.

В крайна сметка най-хитър се оказа Христо Атанасов /(Георги Кадурин). Той като истински играч си тръгна с пълни ръце – в него са и диамантите, и красивата секретарка Нели (Десислава Бакърджиева). Двамата като едни истински Бони и Клайд излизат сухи от семейната драматична сага и отлитат в неизвестна посока. Така с лежерни кражби оттук-оттам сценаристите на „Стъклен дом” сложиха точката на сериала, който вълнуваше тв зрителите повече от две години.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !