Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Гаджето на Роналдо не издържа без секс

отпечатай новината

13.06.2012 17:45 | Видян 3820 пъти

Гаджето на Роналдо не издържа без секс

Грехота е красавица от ранга на Ирина Шейк да бъде оставена на строги сексуални пости. Гаджето й Кристиано Роналдо търчи по топката на европейското първенство, а красивата рускиня си седи у дома и проклина лошия си късмет да се захване с винаги заетия футболист.

Според португалските медии на Ирина така й е писнало от липса на здрава мъжка ласка, че е заплашила Роналдо с изневяра. Красавицата обявила на Кристиано, че има нужда от секс и ще си го набави по един или друг начин. Така се отварят добри възможности пред любителите на перфектните женски форми. От тях се иска само да проучат навиците на Ирина и да разберат кое е любимото й заведение. Нататък е по-лесно.

Изискват се хубава ризка, меки панталони и скъпарски чепици. Един златен часовник също няма да навреди. Остава само да запазите маса в бара до тази на Ирина и нейната тайфа и някак си да я накарате да ви забележи. Гладната за емоции рускиня сега е по-уязвима от всякога и като нищо може да кръшне на любимия си с напълно непознат субект.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !